Prima pagină » Cultural » Alexia Eram, mereu la înălțime. Fiica prezentatoarei Andreea Esca va participa la un faimos show de televiziune

Alexia Eram, mereu la înălțime. Fiica prezentatoarei Andreea Esca va participa la un faimos show de televiziune

16 iun. 2023, 10:12,
în Cultural

Alexia Eram este mereu la înălțime. Tânăra în vârstă de 22 de ani se bucură din plin de celebritate și de succes. Aceasta a dat lovitura în mediul online și este o influenceriță apreciată de internauți. Alexia Eram câștigă sume impresionante din proiectele sale, dar nu este străină de lumina reflectoarelor. Nu de puține ori, aceasta a fost la emisiuni celebre și a cucerit publicul. Recent, fiica prezentatoarei Andreea Esca a anunțat că va participa la un faimos show de televiziune.

Alexia Eram, mereu la înălțime

Alexia Eram este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Fiica știristei Andreea Esca face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii inedite. Tânăra în vârstă de 22 de ani este mereu la înălțime și se dedică proiectelor sale de succes.

Dincolo de celebritate, Alexia Eram se mândrește cu familia sa frumoasă și are o relație deosebită cu părinții ei celebri. Fiica Andreei Esca a anunțat recent că va avea parte de o nouă provocare în carieră. Tânăra va participa la America Express 2024 împreună cu fratele ei, Aris.

Andreea Esca are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Ce spune fiica Andreei Esca despre participarea la America Express 2024

Alexia Eram și fratele ei, Aris, vor participa la faimosul show de televiziune America Express 2024. Cei doi sunt încrezători în forțele proprii și speră că se vor afla printre finaliști. Alexia și Aris Eram sunt siguri că experiența de la faimoasa competiție le va schimba complet viața.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învățăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii (frați adulți).”, a declarat Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca are parte și de susținerea iubitului ei, Mario Fresh. Acesta a încurajat-o să accepte marea provocare și este sigur că iubita sa se va descurca de minune.

,,Am încercat să îi explic cât de mult pot cam care este situația acolo, cam ce o să o aștepte. Sper să se descurce. Îi țin pumnii. Pot spune că am fost unul dintre principalii oameni care am împins-o să facă treaba asta, pentru că este o experiență unică și de neuitat și am emoții mari pentru ea. Am emoții mari pentru ea, mai mari decât aș avea pentru mine.”, a mărturisit acesta.

Alexia Eram va participa împreună cu fratele ei, Aris, la faimoasa competiție America Express 2024. Cei doi sunt gata să cucerească publicul și să își depășească limitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *