Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexia Eram, cu formele la vedere în vacanță! Fiica Andreei Esca și-a uimit fanii cu imaginile postate

Alexia Eram, cu formele la vedere în vacanță! Fiica Andreei Esca și-a uimit fanii cu imaginile postate

13 oct. 2023, 13:22,
BZI.ro, în Radio

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a pozat cu formele la vedere în vacanță și a împărtășit cu fanii câteva imagini fierbinți. Imediat, vedeta, care arată într-un mare fel, a primit o ploaie de aprecieri la respectivele fotografii. În altă ordine de idei, în curând, Alexia Eram va putea fi văzută la Antena 1, în emisiunea America Express, unde a făcut echipă cu fratele ei

Tânăra în vârstă de 22 de ani se bucură din plin de celebritate și de succes. Aceasta a dat lovitura în mediul online și este o influenceriță apreciată de internauți. Alexia Eram câștigă sume impresionante din proiectele sale, dar nu este străină de lumina reflectoarelor. Nu de puține ori, aceasta a fost la emisiuni celebre și a cucerit publicul. Mai mult, în curând va fi văzută în celebrul show de la Antena 1.

Alexia Eram, cu formele la vedere în vacanță

Mai este puțin timp până când fanii Alexiei Eram o vor putea vedea pe vedetă, alături de fratele ei, înfruntând provocările de la „America Express”. Ei bine, până atunci, fiica Andreei Esca și-a surprins fanii cu o apariție care i-a lăsat fără cuvinte! Pozele postate pe contul ei de Instagram au atras o mulțime de complimente din partea urmăritorilor!

Noul sezon al celebrului reality show-ului începe din 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de 5 zile! Ei bine, până atunci, fiica Andreei Esca și-a încântat fanii cu o apariție răvășitoare! Pozele postate pe contul ei de Instagram au atras o mulțime de complimente din partea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare!

Zilele acestea, Alexia Eram se află într-o bine meritată vacanță în Dubai, iar fanii ei din mediul online au fost dați pe spate de felul în care s-a pozat vedeta. Aceasta a postat mai multe poze de la hotelul unde stă. Însă, deși a dorit să împărtășească din frumusețea locului unde se află, vedeta a furat privirile fanilor ei, în fiecare poză în care a apărut! Optând pentru costume de baie albe și verzi, vedeta a primit o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor ei de pe Instagram.

Alexia face echipă cu fratele ei la „America Express”

Fanii Alexiei Eram au mai multe motive de bucurie în această perioadă! Pozele surprinzătoare postate pe Instagram nu sunt singurul loc în care o pot vedea pe vedetă! Aceasta urmează să participe la noul sezon din reality show-ul „America Express”, care începe în curând, pe data de 21 octombrie, cu o premieră maraton de 5 zile!

Alexia Eram va face echipă cu fratele ei, Aris Melkior, iar cei doi vor încerca să facă față provocărilor extrem de dure care le vor fi puse în față în timpul prezenței lor la „America Express”. Alexia Eram, fiind o fire competitivă, a dat tot ce a avut mai bun pe parcursul show-ului. Însă, nu de puține ori, tânăra a răbufnit la adresa fratelui său.

În timp ce iubita lui Mario Fresh se agita pentru a rezolva cât mai repede ceea ce aveau de făcut, Aris folosea alte tactici care nu erau pe placul surorii lui. Alexia a recunoscut în repetate rânduri că este o fire impulsivă și directă și nici la America Express nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *