Prima pagină » Cancan » Alexia Eram câștigă o avere din Instagram și diferite campanii. Și totuși, fiica Andreei Esca recunoaște că este o fire cheltuitoare

Alexia Eram câștigă o avere din Instagram și diferite campanii. Și totuși, fiica Andreei Esca recunoaște că este o fire cheltuitoare

05 nov. 2021, 14:22,
BZI.ro, în Cancan

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este content creator pe Instagram și alte rețele de socializare. La doar 21 de ani, este foarte mulțumită de cariera sa. Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, tânăra a ținut să precizeze că le este recunoscătoare părinților săi pentru educația și sprijinul oferit. Deși are o mamă celebră, Alexia consideră că fanii o urmăresc pe Instagram deoarece o apreciază pentru cine este și ceea ce face ea, ca persoană.

Cariera Alexiei Eram a început cu serialul “I love Violeta”, după care a urmat o emisiune la Disney. Așa au apărut primii fani. Andreea Esca, prezentatoarea celebră de la ProTV, se declară foarte mândră de evoluția fiicei ei și se bucură că Alexia este o tânără femeie foarte muncitoare. Din sumele câștigate ca influencer, tânăra își permite să meargă în vacanțe și să mănânce în orice restaurant dorește. Ba chiar, recent, și-a cumpărat un apartament în valoare de 200.000 de euro.

Alexia Eram, campanii pe Instagram

Atunci când Pro TV International a împlinit 14 ani de existență, Alexia Eram a fost imaginea campaniei organizate cu acea ocazie. Acest lucru se datorează faptului că fiica Andreei Esca s-a născut în anul în care postul TV a fost lansat. În ziua cea mare, Alexia le-a spus românilor de pretutindeni

“La mulți ani. De 14 ani eu sunt ProTV Internațional”.

Aceasta a fost prima dată când tânăra a apărut la TV neînsoțită. Chiar dacă a avut emoții, Alexia Eram consideră că au fost constructive. Totodată, aceasta se bucură că a avut ocazia de a-i face pe românii plecați peste hotare să se simtă mai aproape de casă. La rândul său, când a călătorit peste hotare a urmărit Pro TV International și s-a simțit acasă.

Astăzi, Alexia este content creator activ pe YouTube și Instagram. Își câștigă toate veniturile din activitatea de pe social media și reușește să se întrețină singură. Andreea Esca a jucat un rol important în cariera fiicei ei. De-a lungul timpului, Alexia a colaborat cu revista mamei sale, Alist Magazine. Acolo, fiica sa are o pagină de shopping și, în trecut, o emisiune despre fashion.

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat apartament de lux

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, fiica Andreei Esca a recunoscut că nu a întâmpinat vreodată dificultăți financiare. Deși este de părere că banii sunt făcuți pentru a fi cheltuiți, Alexia Eram a învățat să economisească și să doneze o parte din bani în scopuri cartitabile. La doar 21 de ani, Alexia, iubita lui Mario Fresh, și-a cumpărat propriul apartament. Proprietatea imobiliară are trei camere și a fost achiziționat din economiile personale ale Alexiei. Cu toate acestea, și părinții săi au contribuit.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, le-a spus Alexia Eram fanilor săi de pe Instagram.

Totodată, Alexia Eram le-a mulțumit urmăritorilor de pe conturile de socializare pentru susținerea oferită de-a lungul timpului, deoarece lor le datorează succesul profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *