Prima pagină » Actualitate » Alexia Eram are probleme mari! Merge la psiholog în fiecare săptămână: „Plâng aproape în fiecare zi!”
Alexia Eram are probleme mari! Merge la psiholog în fiecare săptămână: „Plâng aproape în fiecare zi!

Alexia Eram are probleme mari! Merge la psiholog în fiecare săptămână: „Plâng aproape în fiecare zi!”

29 nov. 2023, 07:59,
BZI.ro, în Actualitate

Alexia Eram are probleme mari! Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a recunoscut că merge la psiholog în fiecare săptămână. Concurenta de la America Express a povestit totul la podcastul Seencer, al fostei ei rivale din competiție, Laura Giurcanu. Fiica Andreei Esca a spus că este o persoană emotivă și face terapie cu un psiholog în fiecare săptămână.

Alexia Eram are probleme mari!

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, a povestit că merge la psiholog o dată pe săptămână. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul unui specialist după ce a trecut prin mai multe momente delicate.

Alexia Eram nu se poate plânge că nu are un real succes pe rețelele de socializare, unde e creator de conținut, activitate ce-i aduce venituri considerabile. Deși pare a fi o tânără împlinită din toate punctele de vedere, Alexia Eram recunoaște că are momente de anxietate și că i se întâmplă să izbucnească în plâns în fiecare zi.

În podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia Eram a recunoscut că merge în fiecare săptămână la terapie. Fiica Andreei Esca a mărturisit că suferă de stări de anxietate, așa că a căutat ajutor specializat.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare“, a povestit Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca a precizat că terapia a început-o în urmă cu 5 ani.

„Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat“, a mai spus Alexia Eram, în podcast-ul Laurei Giurcanu.

Alexia Eram: „Sunt pe picioarele mele!”

Alexia Eram a avut parte de o educație aleasă. Aceasta a studiat Facultatea la Londra, urmând cursurile de la University of Creative Arts, unde a obținut o diplomă cu licență cu Specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei.

Alexia Eram a declarat în cadrul unui podcast că și-a construit o carieră de succes prin propria ei muncă.

„Sunt pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai. Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc“, a spus Alexia Eram, care are probleme mari și pe care și le rezolvă mergând la psiholog în fiecare săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *