Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alexia Eram a prins buchetul! Fiica Andreei Esca și Mario Fresh urmează să facă pasul cel mare?

Alexia Eram a prins buchetul! Fiica Andreei Esca și Mario Fresh urmează să facă pasul cel mare?

22 mai 2022, 17:20,
în Cancan ultimă oră

Alexia Eram le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor ei din mediul online seara trecută. Fiica Andreei Esca a fost prezentă la o nună alături de iubitul ei, care a și cântat, de altfel. S-a distrat, a cântat, s-a simțit foarte bine alături de persoane foarte dragi ei, iar spre sfârșitul evenimentului le-a arătat admiratorilor ei că a prins buchetul.

Acesta să fie un pas care să anunțe că va avea loc o căsătorie între cei doi în viitorul apropiat?

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de câțiva ani buni împreună. Se numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă la ora actuală.

Cei doi au o mulțime de fani în mediul online, acolo unde păstrează zilnic legătura cu aceștia. De-a lungul timpului, cei doi au tot fost întrebați dacă au de gând sau nu să facă pasul cel mare împreună, însă se pare că acum avem confirmarea că cel puțin Alexia Eram ar fi încântată dacă ar merge în fața altarului alături de iubitul ei, Mario Fresh.

Îmbrăcată într-o rochie verde, care îi pune în evidență cele mai frumoase trăsături, Alexia Eram s-a fotografiat cu buchetul de bujori roz în mână.

Mândră nevoie mare de reușita sa, influencerița s-a fotografiat pentru fanii ei, postând poza la InstaStory.

„Am prins buchetul”, a scris Alexia Eram în dreptul fotografiei.

Ce spunea Mario Fresh despre căsătorie acum ceva timp?

În urmă cu ceva timp, într-o emisiune pe canalul de YouTube theXclusive, Marios Fresh a fost întrebat despre căsătorie, dacă își dorește sau nu să facă pasul cel mare

alături de iubita sa, Alexia Eram. Din declarațiile sale ne dăm seama că artistul încă nu este pregătit să facă acest pas, pentru că este de părere că au încă o vârstă fragedă pentru căsătorie.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat artistul.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024