Prima pagină » Cultural » Alexia Eram a moștenit frumusețea mamei sale, Andreea Esca. Care este diferența majoră între ea și prezentatoarea știrilor de la Pro TV

Alexia Eram a moștenit frumusețea mamei sale, Andreea Esca. Care este diferența majoră între ea și prezentatoarea știrilor de la Pro TV

27 dec. 2023, 09:08,
în Cultural

Alexia Eram a moștenit frumusețea mamei sale, Andreea Esca. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că există o diferență semnificativă între ea și prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

În timp, Alexia a recunoscut că succesul său se datorează și faptului că este fiica Andreei Esca.

Care este diferența majoră între Alexia Eram și Andreea Esca

Alexia Eram se aseamănă mult cu mama ei, Andreea Esca, dar într-un interviu recent, tânăra a dezvăluit ce nu a moștenit de la prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

„Da, semănăm, mai ales la zâmbet. Ce nu am moștenit? Cred că sunt mult mai sensibilă… Cred că sunt prea bună cu oamenii. Da, cred că iert lucruri pe care nu ar trebui să le iert”, a spus Alexia Eram, pentru fanatik.ro

Alexia nu dorește să urmeze cariera mamei sale și să devină prezentatoare de știri. Cu toate acestea, tânăra nu exclude posibilitatea de a avea o carieră în televiziune.

„Nu mă văd la știri, dar prezentatoare la o emisiune de divertisment, de ce nu?”, a spus Alexia.

Andreea Esca, despre copiii ei, Alexia si Aris Eram

Recent, prezentatoarea de știri de la Pro TV a împărtășit o serie de amintiri cu Alexia și Aris Eram, însoțite de detalii despre comportamentul lor din fotografii. Andreea Esca a dezvăluit că Aris adormea imediat ce se întunecă afară. În schimb, Alexia nu era deloc interesată să doarmă.

„Când erau mici, Aris se ducea singur să se culce cum vedea că e întuneric afara. Oriunde am fi fost. Alexia, în schimb, murea de somn, dar nu se culca nicicum. Îi spuneam „Alexia, tu nu vezi că ți se închid ochii?” Și ea răspundea „dar eu nu vreau să mă culc, ochii mei vor să doarmă”. Nu s-a schimbat nimic! Vă iubesc!” a scris Andreea Esca pe Instagram.

Alexia Eram este conștientă că o parte din succesul ei îi este datorat mamei sale

Alexia Eram are un succes extraordinar în cariera sa profesională. Ea este creator de conținut și beneficiază de un număr impresionant de urmăritori în mediul online. Alexia a dezvăluit că succesul ei se datorează și influenței mamei sale, Andreea Esca.

„Era cunoscută familia mea și înainte și șocul nu a fost chiar așa un șoc, dar, evident, a venit mult mai multă presiune dacă nu făceam acest job și aveam altă muncă de făcut. A venit cu presiunea mediatică, evident. Eu am reușit în ceea ce fac pentru că mama mea este Andreea Esca.

Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru că mama mea este Andreea Esca și mi-a deschis niște uși, așa cum face orice părinte. Apoi, cred că dacă nu eram bună în ceea ce fac nu mai existam. M-am menținut și am muncit și aici sunt”, a spus Alexia Eram despre Andreea Esca, mama ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024