Prima pagină » Cancan » Alexia Eram a mărturisit public că are un regret față de fratele ei mai mic, Aris. Despre ce este vorba?!

Alexia Eram a mărturisit public că are un regret față de fratele ei mai mic, Aris. Despre ce este vorba?!

11 dec. 2023, 14:05,
în Cancan

Alexia Eram și fratele ei sunt foarte iubiți și apreciați în țara noastră, în special de când au apărut la televizor ca și concurenți la America Express. Cei doi au trecut prin multe provocări, concurând cu alte cupluri de celebre, cu scopul de a câștiga marele premiu.

Cu toate acestea, într-una dintre edițiile anterioare ale emisiunii de aventură, organizatorii au pus la încercare concurenții prin schimbarea partenerilor de joc. Astfel, Alexia Eram a fost asociată cu Sânziana Negru, în timp ce Aris Eram a format echipă cu Laura Giurcanu.

Ce regret are Alexia Eram față de fratele ei mai mic, Aris

Cu toate acestea, schimbarea a determinat-o pe Alexia să-și dea seama că a avut un comportament neplăcut față de fratele ei, Aris. Ea a mărturisit public că a observat că Aris era foarte fericit făcând echipă cu Laura Giurcanu, în timp ce ea nu a observat acest lucru înainte, când erau împreună.

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat și de asta am plâns.

Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el.

Mi s-a părut că radia. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram, în emisiunea unde este concurentă.

Ce a spus Alexia Eram după proba de la America Express

În timpul emisiunii din America, Alexia Eram și Aris au fost obligați să pregătească mămăligă pentru localnicii de peste ocean, o activitate pe care iubita lui Mario Fresh nu o încercase până atunci. După finalizarea probei, fiica Andreei Esca a făcut o remarcă, într-un ton jucăuș și serios în același timp, exprimând că trebuie să se pregătească de logodnă cu iubitul ei, mai ales că acum știe să pregătească și mămăligă, considerându- se o gospodină completă.

Alexia: Acum, că știu să fac mămăligă, aștept inelul!

Aris: Nu așteptăm inelul, suntem prea tineri acum!

Alexia: Eu m-aș logodi, de ce?

Aris: Ocupă-te de mămăligă, nu ne căsătorim acum.

Alexia: Oricum, dacă știu să fac și mămăligă sunt femeie chiar bună de măritat.

Aris: Sperăm că asta nu este un apropo înspre Mario. Mario, să nu pregătești inelul că nu vreau să-l văd, că e prea devreme acum, acum facem mămăligă, atât.

Alexia: Nu e niciun apropo, dar na… 7 ani, putem să ne logodim și noi.

Alexia Eram și fratele ei au trecut prin probe extrem de grele și au reușit să își câștige simpatia telespectatorilor grație caracaterului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *