Prima pagină » Cancan » Alexia Eram a fost văzută alături de David Popovici, după despărțirea de Mario Fresh. În ce ipostază au fost cei doi surprinși

Alexia Eram a fost văzută alături de David Popovici, după despărțirea de Mario Fresh. În ce ipostază au fost cei doi surprinși

14 oct. 2024, 11:20,
Cezar Bulgaru în Cancan

Alexia Eram a stârnit atenția cu cea mai recentă apariție alături de familia sa și de sportivul David Popovici. În weekendul trecut, aceasta a participat la un eveniment sportiv, unde a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de campionul olimpic.

La Singureni Manor s-a desfășurat prima competiție de polo călare din România, la care au luat parte sportivi din diverse țări, dar nu și din România. David Popovici a dat startul jocului și a fost însoțit la eveniment de iubita sa, Taisia Nițuleasa. Campionul a interacționat cu participanții, a făcut fotografii și a susținut un discurs motivațional pentru sportivi.

Alexia Eram alături de David Popovici, după despărțirea de Mario Fresh

La eveniment a fost prezentă întreaga familie Esca-Eram. Andreea Esca, elegantă în tonuri de crem, a fost însoțită de soțul său, Alexandre Eram, și de cei doi copii, Alexia și Aris Eram. Cu un zâmbet radiant, Alexia a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de David Popovici, iar imaginea a fost rapid distribuită pe rețelele sociale.

„Copii, părinți, prieteni, într-o zi în care am descoperit un nou sport! Mulțumim pentru invitație! Ne-a plăcut mult”, a transmis Andreea Esca pe Facebook. De la eveniment și Alexia a distribuit câteva poze, inclusiv cea în care apare alături de David Popovici, campionul olimpic la înot. Tânăra a trecut recent printr-o despărțire în viața personală, având în vedere că ea și cântărețul Mario Fresh au încheiat relația lor, care a durat câțiva ani.

Alexia Eram și Mario Fresh nu mai formează un cuplu

Mario Fresh și Alexia Eram au decis să pună capăt relației lor, la scurt timp după ce au sărbătorit opt ani împreună. Cântărețul a confirmat oficial despărțirea de fiica Andreei Esca printr-o postare pe rețelele sociale. Cuplul, considerat unul dintre cele mai iubite din showbizul românesc, părea de nedespărțit, însă vestea separării a surprins plăcut fanii.

După zile de speculații referitoare la o posibilă despărțire, este acum confirmat: Alexia Eram și Mario Fresh au hotărât să urmeze căi diferite. În urma separării, Alexia a decis să plece din țară, în timp ce Mario se concentrează pe cariera sa muzicală. De-a lungul anilor, cuplul a întâmpinat numeroase provocări, dar de această dată ruptura pare să fie una definitivă.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Recent Alexia Eram a fost văzută alături de David Popovici, după despărțirea de Mario Fresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
12 octombrie 2024
12 octombrie 2024