Prima pagină » Cancan » Alexandru Trandafir, relația de căsnicie cu Teo Trandafir și motivul divorțului
Alexandru Trandafir, relația de căsnicie cu Teo Trandafir și motivul divorțului

Alexandru Trandafir, relația de căsnicie cu Teo Trandafir și motivul divorțului

22 mart. 2021, 15:23,
în Cancan

Teodora Virginia Trandafir, alias Teo, este o cunoscută prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță și prezentatoare de radio. Din 9 septembrie 2013, aceasta prezintă emisiunea Teo Show de la Kanal D. Aceasta este adesea recunoscută pentru moderarea emisiunii Teo, difuzată de Pro TV, în perioada 2000-2006.

Tocmai datorită discreției cunoscutei Teo Trandafir, relația sa cu Alexandru Trandafir nu a fost, la acele vremuri, subiect de luat în vizorul presei. Aceștia s-au căsătorit în 1990 însă, din nefericire, căsnicia lor nu a rezistat pentru foarte mult timp, astfel încât cei doi au divorțat șase ani mai târziu. Singurele teme pe care s-a mai discutat pe parcursul timpului a fost faptul că fostul ei soț a dispărut brusc din viața acesteia, cei doi neavând copii sau alte motive pentru a face despărțirea mai grea, Teo păstrând de pe urma celor câțiva ani de căsnicie doar numele.

„Au fost căsătoriţi, aşa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divorţat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat. A fost la un moment dat în America şi şi-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudăţenii, iar ea nu a mai suportat”, au confirmat surse din aviația militară.

Cei doi au rămas în relații bune chiar și după divorțul întâmplat. Chiar și tatăl acesteia, Ion Uță, a menținut o relație de prietenie cu fostul soț al fiicei sale, având doar cuvinte de laudă pentru el, chiar opunându-se deciziei celor doi de a divorța, însă fără reușită.

„Alexandru era un băiat extraordinar, nu s-a pus niciodată problema vreunui diferent între ei. N-a mai mers, nu s-au mai înţeles… Era un băiat tare bun. Mi-a părut rău că au divorţat. Nu ştiu cine a scornit zvonurile că ar fi bătut-o sau înşelat-o pe Teo. Nici vorbă de aşa ceva!”, a declarat Ion Uţă pentru Libertatea.ro.

Pilotul Alexandru Trandafir

Alexandru Trandafir şi-a început cariera ca pilot de Mig 21 iar Adrian Iovan i-a fost copilot acestuia.

,,A fost comandant pe Tupolev 154, iar eu i-am fost copilot, apoi el a avut probleme medicale şi nu i s-a mai permis să fie comandant de zbor şi a fost copilot. Am zburat împreună pe Boeing şi a fost copilot. A fost un adevărat profesionist, am zburat împreună în condiţii critice şi am aterizat cu bine când el a fost comandant. Alexandru nu s-a lăudat şi nu s-a folosit de publicitatea ei, pentru a se da mare. Un bărbat adevărat!”, a declarat Adrian Iovan despre acesta.

Confuzia de nume care a creat panică

Anul trecut s-a stins din viață fostul pilot al companiei Tarom, Alecsandru Trandafir, în etate de 66 de ani. Informația s-a viralizat la vremea aceea prin intermediul unor discuții a unui grup privat ce aparținea angajaților firmei aeriene unde acesta lucra, iar pe parcurs a ajuns și la urechile unui reporter care mai făcuse confuzii în trecut, confuzii asupra acelorași personaje, acesta neluând în seamă diferența de scriere a prenumelor acestora care se rezumă ,,cs” și „x”, ambii fiind piloți.

Despre Alexandru Trandafir, cel care a decedat, s-a scris că a fost un as al pilotajului și un om iubit de colegi. A făcut parte din primele generații de piloți școliți pe simulatoare performante, în anii 80.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`