Prima pagină » Cancan » Alexandru Popovici, fiul Mirabelei Dauer nu vrea să audă de mama sa. Chinurile la care a fost supusă artista de către fostul soț

Alexandru Popovici, fiul Mirabelei Dauer nu vrea să audă de mama sa. Chinurile la care a fost supusă artista de către fostul soț

29 apr. 2022, 12:56,
în Cancan

Fiul Mirabelei Dauer, Alexandru Popovici refuză și la vârsta de 44 ani să își cunoască mama și să aibă o relație cu femeia ce i-a dăruit viață. Din cauza abuzurilor suferite, artista a luat decizia de a divorța de fostul soț, motiv pentru care bărbatul i-a luat tot ce avea mai de preț pe lume, copilul său.

Cu toate că a suferit enorm de mult în viața sa, solista este mereu cu zâmbetul pe buze pe micile ecrane.

Alexandru Popovici, fiul Mirabelei Dauer nu vrea să audă de mama sa

Alexandru Popovici, fiul Mirabelei Dauer, cunoscut și ca Nanu, nu vrea să audă de mama sa. În vârstă de 44 ani, bărbatul a fost luat din brațele celei ce i-a dat viață și a locuit alături de tatăl său de mic. Deși băiatul său refuză să o vadă, Mirabela Dauer speră la o împăcare cu acesta, deși pare o misiune imposibilă. Alexandru a fost luat din brațele vedetei de la vârsta de 2 ani și a fost întors împotriva femeii. Într-un podcast, vedeta a declarat că au fost multe persoane în jurul fiului său ce au urât-o, inclusiv fostul soț. Din această cauză, fiul său nu dorește să o cunoască nici până în momentul de față. Ba mai mult, artista a declarat că a făcut tot ce îi stătea în putință pentru a se apropia de copilul său.

„Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!„, a declarat Mirabela Dauer la podcast.

Mai mult de atât, Alexandru Popovici a declarat în urmă cu câțiva ani că nu o consideră pe artistă mama sa, ci doar o o solistă de muzică ușoară ce îi datorează bani. La auzul vorbelor sale, vedeta a fost devastată. Soacra lui Nanu, a declarat într-un interviu că subiectul legat de mama sa este unul închis și că nu dorește să mai vorbească despre acest lucru. Mai mult de atât, acesta este căsătorit și este fericit alături de frumoasa sa familie.

Chinurile la care a fost supusă artista de către fostul soț

Solista și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o după doar două săptămâni de la mariajul cu fostul său soț. Acesta a început să bea foarte mult și a început să o agreseze fizic pe Mirabela Dauer. La auzul că îl va face tată, Traian Popovici a fost foarte încântat. Bărbatul i-a spus vedetei că se va schimba când va veni pe lume fiul lor. Cu toate că bătăile au fost rărite și nu a mai băut la fel de mult, după nașterea lui Alexandru Popovici, vedeta a început să fie din nou agresată.

„N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătate m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră.”, a declarat Mirabela Dauer.

Picătura ce a umplut paharul, a fost atunci când solista a fost bătută cu fierul de călcat și a ajuns la spital. A doua zi, bărbatul a venit cu flori la vedetă pentru a-l ierta, însă cântăreața i-a spus că vrea să divorțeze. Din cauza avocatului pe care l-a avut, solista și-a pierdut copilul. Acesta i-a vândut cazul fostului soț. Traian Popovici a declarat în instanță că de fapt și-a prins soția cu un alt bărbat în pat. După această afirmație, copilul i-a fost luat.

Cu toate că Alexandru Popovici, fiul Mirabelei Dauer nu își dorește să aibă o relație cu mama sa, aceasta speră în continuare ca băiatul său își schimbe percepția asupra sa. O altă vedetă ce a suferit din cauza abuzurilor este și Dana Războiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`