Prima pagină » Economic Local » Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași: „Îmi place să fac lumea să zâmbească”

Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași: „Îmi place să fac lumea să zâmbească”

13 sept. 2024, 02:00, 5 ,
Raluca COSTIN în Economic Local
Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași: „Îmi place să fac lumea să zâmbească”

Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași, discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre cum a ajuns să fie cunoscut în mediul online, având milioane de aprecieri la filmulețele postate pe TikTok. Tânărul care nu a avut o viață tocmai ușoară a început să creeze conținut care implică oamenii random, de pe stradă, pentru a le aduce zâmbetul pe buze. În câțiva ani, a ajuns la 180.000 de urmăritori pe TikTok și peste 1.000.000 de aprecieri. Tânărul a jucat în filmul „Două inimi”. Interviul poate fi urmărit AICI:

Alexandru Pîrlea este un tânăr simplu, care lucrează de nouă ani într-o tipografie, însă în timpul liber creează conținut pentru TikTok, YouTube și Instagram. Ba mai mult, acesta a ajuns să aibă o comunitate foarte mare, aproximativ 180.000 de oameni, după ce a apărut într-un videoclip, alături de Andreea Mantea, și a jucat în filmul „Două Inimi”, fiind înconjurat de multi artiști și actori cunoscuți în țară. A pornit de la 0 în mediul online și nu a avut o viață tocmai ușoară, motiv pentru care a început să creeze conținut care implică oamenii random, de pe stradă, pentru a le aduce un zâmbet pe buze.

Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași: „Îmi place să fac lumea să zâmbească”

Tânărul spune că a vrut să își învingă frica de camera de filmat.

„Nu cred că există «nu pot» dacă vrei să faci ceea ce-ți place. Îmi place să fac lumea să zâmbească. Întotdeauna, când faci niște filmulețe, trebuie să ai un subiect de discuție. La început, mă filmam și făceam un story time sau mimam o melodie. Astea erau mereu virale. Prima care ajungea în trending, pe TikTok, era, apoi, cântată de alții, ca la karaoke. Am văzut că, la început, am avut 5.000, 10.000, 20.000 de urmăritori. Apoi am ajuns la mai mulți. Mă întrebam: «ce văd ăștia la mine?». Primeam și hate, normal. Nu îmi plăcea să vorbesc în fața camerei și de asta am vrut să îmi înving frica asta, de vorbit în fața camerei”, spune Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași.

Piața imobiliară din Iași este în dezvoltare, noi proiecte imobiliare fiind în derulare

Costin Frij, consilier în imobiliare, discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre situația pieței imobiliare din Iași, cum au evoluat prețurile, dar și la ce să se aștepte clienții în perioada următoare. Iașul este în plină dezvoltare a pieței imobiliare, iar anul acesta vor fi finalizate mai multe proiecte de investiții. Clienții cumpără, mai ales, apartamente cu suprafețe mici. Sute de interviuri cu specialiști din diverse domenii au postate pe YouTube, la secțiunea #PodcastBZI. Unul dintre acestea este cu Diana Voiniciuc, consultant financiar din Iași, care discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre economisire, investiții, dar și despre siguranța financiară în momentul în care ieșim la pensie. Specialista oferă exemple concrete despre balanța venituri-cheltuieli și cum poate fi echilibrată, considerând că primul pas pentru gestionarea acestei situații este să avem o evidență a cheltuielilor.

Un alt interviu postat pe YouTube este cel cu Alexandru Pîrlea, creator de conținut, din Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`