Prima pagină » Local » Alexandru Pîrja și ceilalți 3 tineri ieşeni dispăruţi au fost găsiți la Bucureşti – UPDATE

Alexandru Pîrja și ceilalți 3 tineri ieşeni dispăruţi au fost găsiți la Bucureşti – UPDATE

06 oct. 2022, 10:11,
BZI.ro, în Local

Alexandru Pîrja, unul dintre cei 4 tineri dispăruți a fost găsit în Gara de Nord din Bucureşti. Acesta a fost dispărut alături de alți trei tineri din comuna Moțca. Căutările continuă pentru depistarea celorlalți adolescenți.

„La data de 05 octombrie a.c., în urma colaborării dintre polițiștii ieșeni și cei bucureșteni, minorul a fost găsit în pe peronul Gării de Nord București. Activitățile specifice continuă pentru depistarea celorlalți 3 tineri”, a transmis IPJ Iaşi.

UPDATE: Toți cei patru tineri au fost găsiți teferi în București.

„În urmă cu puțin timp. în urma colaborării dintre polițiștii ieșeni și cei bucureșteni , ceilalți trei tineri (cele două minore și băiatul) au fost depistați în Gara de Nord București. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a mai spus sursa citată.

Știre inițială

Alexandru Pîrja când a fost dat dispărut purta un hanorac de culoare albastră și pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi portocali. În picioare avea adidași de culoare neagră și în posesie deținea un ghiozdan.

„Semnalmentele minorului Pîrja Alexandru: înălţime 1,60 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi portocalii, era încălțat cu adidași de culoare neagră și avea un ghiozdan de culoare albastră”, a transmis IPJ Iași.

Patru tineri ieșeni au fost dați dispăruți. Trei sunt încă de negăsit

Vă aducem aminte faptul că poliţiştii ieşeni caută încă 3 tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit de pe data de 4 octombrie 2022. Oamenii legii transmit persoanelor care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Conform unor surse, cele două fete, Butnaru Alina Simona și Butnaru Cătălina Nicoleta sunt surori, iar una dintre ele este iubita unuia dintre tinerii dispăruți.

„La data de 01 octombrie a.c., poliţiştii Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 30 septembrie a.c., Butnaru Alina Simona, de 14 ani și Butnaru Cătălina Nicoleta, de 13 ani au plecat de la domiciliul din comuna Moțca și nu s-au mai întors. Tot în aceeași zi, polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au fost înștiințați cu privire la faptul că, în data de 30 septembrie a.c., Lazăr George Marian, de 18 ani a plecat de la acasă, din comuna Moțca și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Iași.

Autoritățile au transmis care sunt semnalmentele celor două minore și a tânărului de 18 ani care au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors.

„Minora Butnaru Alina Simona prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, constituție corpolentă, păr șaten, cu șuvițe mov albastre în zona frunții, poartă cercei din aur tip verigă, de dimensiuni mari. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare verde, lungă cu glugă și era încălțată cu adidași de culoare neagră.

Butnaru Cătălina Nicoleta are: înălţime 1,50 m, constituție astenică, păr șaten, poartă cercei din aur tip verigă, de dimensiuni mari. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, geacă de culoare verde, lungă cu glugă și era încălțată cu adidași de culoare neagră.

Nu în ultimul rând, semnalemntele tânărului Lazăr George Marian: înălţime 1,85 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, iar la nivelul mâinii stângi, la încheietură prezintă o cicatrice. La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare neagră, vestă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare kaki, cu o dungă neagră în alteral, era încălțat cu adidași de culoare neagră”, potrivit sursei citate.

Important de precizat este faptul că nu se dețin fotografii cu minora Butnaru Cătălina. În ultima perioadă, la Iași, tot mai mulți tineri au fost dați dispăruți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *