Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alexandru Nedelcu pregătit pentru „Survivor 2022”: Războinicul este de profesie fotbalist

Alexandru Nedelcu pregătit pentru „Survivor 2022”: Războinicul este de profesie fotbalist

18 ian. 2022, 15:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Competiția „Survivor 2022” a debutat deja, iar Alexandru Nedelcu se află printre cei 12 concurenți de la echipa „Războinicii”. Alexandru Nedelcu s-a pregătit intensiv înainte de a pleca în Republica Dominicană. Fostul fotbalist este convins că are forțele necesare pentru a câștiga concursul.

Alexandru Nedelcu este într-o formă excelentă. Performanța sa fizică se datorează trecutului său. Noul concurent de la „Survivor 2022” este de profesie fotbalist. Astfel, atât lumea sportului, cât și spiritul competiției îi sunt extrem de aproape. Chiar dacă Alexandru are o parteneră de viață excepțională și o fiică, acesta a decis să plece în Republica Dominicană pentru a-și arăta performanța sportivă.

alexandru nedelcu si sotia sa si copilul

Alexandru are o parteneră de viață excepțională și o fiică

Alexandru Nedelcu face parte din echipa „Războinicii”: Tânărul este pregătit pentru o competiție acerbă

Competiția „Survivor 2022” este una dintre cele mai așteptate emisiuni TV de la Pro TV. Printre concurenții înscriși la concurs se numără și Alexandru Nedelcu. Chiar dacă competiția a început recent, tânărul a reușit să se facă remarcat.

Tânărul locuiește în București alături de iubita sa Corina și fiica lor. Alexandru are vârsta de doar 36 de ani, fiind extrem de nerăbdător să-și demonstreze calitățile sportive în cadrul emisiunii. Mulți ar spune că Alexandru nu are un corp de atlet și bine pregătit. Însă, tânărul se simte plin de forțe și curaj, fiind plin de încredere.

Tânărul trebuie pe parcursul concursului să înfrunte diverse obstacole și să depășească diverse probe pentru a câștiga puncte. Doar astfel, Alexandru dar și alți concurenți vor reuși să câștige premii sub formă de mâncare și băutură. În cazul în care nu vor reuși să adune suficiente puncte, aceștia nu vor putea beneficia de diferite avantaje și de hrană. Dacă va reuși concurentul din echipa „Războinicilor” să performeze, rămâne de văzut.

alexandru nedelcu si fiica lui la mare

Tânărul locuiește în București alături de iubita sa Corina și fiica lor

Cine sunt membrii echipei „Războinicii”: Care dintre echipe a câștiga prima rundă a competiției

Cu siguranță, majoritatea publicului care este înnebunit după emisiunea „Survivor 2022” îi cunoaște pe concurenții din echipa „Faimoișilor”. Printre participanții din echipa dată se regăsesc vedete pe care publicul s-a obișnuit să-i vadă pe micile ecrane. Una dintre participantele competiției este Xonia. Una dintre cele mai misterioase concurente, fiind într-o formă excepțională.

Echipa „Războinicilor” este mai discretă. Pe lista membrilor echipei nu se regăsesc nume de vedete. Astfel, printre concurenții ce fac parte din echipa dată se regăsesc persoane din diverse domenii, de la antreprenor, până la veterinar. Se pare că doar Alexandru Nedelcu face parte din lumea sportului. Însă, ceilalți participanți sunt la fel de încrezători în propriile forțe, fiind convinși că vor câștiga marele premiu. Premiul competiției este în valoare de 1000.000 de euro.

alexandru nedelcu cu telefonul in mana

Însă, tânărul se simte plin de forțe și curaj, fiind plin de încredere

„Războinicii” deja au reușit să se remarce în competiție. Ei sunt cei care au reușit să învingă în prima rundă a competiției. Astfel, luptătorii au reușit să câștige o trusă cu diferite unelte necesare pentru a-și construi un acoperiș sub care să doarmă. Cu siguranță înfrângerea echipei „Faimoșilor” a stârnit diverse certuri din cauza nervilor. Cea mai revoltată de situația creată s-a arătat Roxana Ciuhulescu care se află în prag de eliminare. Aceasta a menționat că nu a reușit să prindă la puteri după prima noapte petrecută în junglă.

Între membrii echipei „Războinicii” din care face parte și  Alexandru Nedelcu nu au apărut certuri. Se pare că echipa este una extrem de calculată și pregătită pentru a înfrunta orice obstacol.

alexandru nedelcu doar intr-o pereche de sorti

Tânărul trebuie pe parcursul concursului să înfrunte diverse obstacole și să depășească diverse probe pentru a câștiga puncte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *