Prima pagină » Actualitate » Alexandru Muraru, candidat la Alegerile Europarlamentare: Datorită PNL, până în 2030, România dispune de 80 miliarde euro fonduri europene!
Alexandru Muraru, candidat la Alegerile Europarlamentare: Datorită PNL, până în 2030, România dispune de 80 miliarde euro fonduri europene!

Alexandru Muraru, candidat la Alegerile Europarlamentare: Datorită PNL, până în 2030, România dispune de 80 miliarde euro fonduri europene!

06 iun. 2024, 13:24, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Datorită guvernărilor PNL, s-a negociat pentru România o sumă totală de 80 miliarde euro de la Uniunea Europeană, în care este inclus și Planul Național de Redresare și Reziliență. Suma de 80 de miliarde euro este aferentă perioadei 2021-2027 și va putea fi cheltuită până în anul 2030, fiind compusă din fondurile PNRR, Politica de Coeziune, și alte programe europene.

“Cu aceste fonduri, România va construi autostrăzi precum Autostrada Moldovei și Autostrada Iași – Târgu Mureș, aflate deja în execuție, și va realiza spitale regionale, cum e cazul Spitalului Regional de Urgență Iași, respectiv cele de la Craiova și Cluj-Napoca, va cumpăra mijloace de transport public nepoluante în majoritatea capitalelor de județ, va realiza mii de kilometri de rețele de apă și canalizare, va renova mii de clădiri publice și blocuri de locuințe și va continua să sprijine pe scară largă fermierii și gospodăriile rurale”, a spus Alexandru Muraru, președintele PNL Iași și candidat la Alegerile Europarlamentare.

Reamintim că, după 2019, cu PNL la Guvernare și cu o reprezentare puternică în Uniunea Europeană. România a fructificat peste 20 miliarde de euro din fondurile de coeziune și PNRR, reprezentând aproape o pătrime din fondurile europene primite de România după anul 2007.

Executat la comanda PNL Iasi

CMF 41240003

Comentarii
  • Capusele liberale care vand istoria pe galbeni! Fratii Muraru – platiti regeste de statul roman, sa cante orbeste in struna interesului strain

    Despre frații Muraru, acești doi pseudo-istorici bine conectați la conducta cu bani publici, s-au spus multe de-a lungul timpului, inclusive ca ar fi agenți ai intereselor străine în România. Cert este ca parcursul lor fulminant, fara mari competente, doar pe vrajeala ieftina de TNL, merita putin mai mut decat atentie.

    Jurnalistul Valeriu Nicolae a făcut o relatare amplă din seria ”România căpușată” pe pagina sa de Facebook, despre cei doi frați liberali de la Iași, Andrei și Alexandru Muraru.

    Alexandru Muraru este acum în Parlament din partea PNL-ului. Fratele domnului Muraru, Andrei, este consilier prezidențial și a fost și el membru al CA la Televiziunea Română. Din 2005 până în 2009, Alexandru a fost consilier al primului ministru, lucru care, desigur, a permis fratelui Andrei să devină expert pe relații externe la Camera de Comerț în București imediat ce a terminat Istoria la Iași.

    Pentru trei luni, căci apoi a trecut imediat și el consilier al primului ministru, că aveam guvern liberal meritocratic bazat pe frăție. În timp ce muncea zi și noapte pentru țărișoară la Cancelaria Primului Ministru, Andrei a devenit Expert și apoi Șeful Biroului de Cercetare la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (acum IICCREM) la București, iar în timpul liber făcea și un master la Iași. Între 2007 și 2009, în timp ce este Consilier al Directorului General la Arhivele Naționale, plătit de Cancelaria primului ministru, este, în același timp, și Șef al Serviciului de Investigații Speciale sau expert la IICCREM și începe și un doctorat la Iași pe o bursă pe fonduri europene pe trei ani, că doar se poate.

  • Terchea Berchea

    ,,Datorită guvernărilor PNL, România a reușit să negocieze pentru România o sumă totală de 80 miliarde euro „.
    Ştim cu precizie cam cât e de furat…

  • Sictir cu PNL-ul vostru, nu ati facut nimic pentru Iasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *