Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alexandru Ciucu nu renunță la dorința de a-i lua copiii Alinei Sorescu

Alexandru Ciucu nu renunță la dorința de a-i lua copiii Alinei Sorescu

02 iun. 2022, 19:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Încă din 2021 au apărut zvonuri cu privire la destrămarea relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. La acea vreme nici artista și nici creatorul de modă nu au făcut declarații pe acest subiect, lăsând speculațiile în aer. Anul acesta, însă, s-a confirmat despărțirea printr-o solicitare către instanță din partea soțului Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu este foarte nemulțumit de decizia magistraților și nu renunță la dorința de a-i lua copiii Alinei Sorescu. În acest sens, creatorul de modă a decis să recurgă la o ordonanță președințială în instanță, pentru ca fetițele să rămână cu el, în vila din Pipera.

Ulterior, judecătorii au respins cererea și au decis ca domiciliul micuțelor să fie stabilit la mamă, până la încheierea oficială a căsătoriei.

Alexandru Ciucu, nemulțumit de hotărârea magistraților

Procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se complică tot mai mult. Deși în urmă cu două săptămâni instanța a respins ordonanța președințială pe care designerul o depusese și a hotărât ca domiciliul fetițelor să fie stabilit la mamă, bărbatul nu renunță atât de ușor.

Creatorul de modă a făcut recurs și așteaptă ca magistrații să fixeze un nou termen de judecată. Motivul invocat în fața judecătorilor ar fi fost acela că micuțele au mai mult spațiu în vila sa din Pipera, față de imobilul în care locuiesc acum, cu celebra artistă.

Ar putea Alexandru Ciucu să câștige recursul?

Deși Alexandru Ciucu se ambiționează să-i ia copiii Alinei Sorescu, se pare că acesta nu are prea multe șanse de reușită. Ioan Todan, același avocat care a reprezentat-o pe Antonia în procesul de divorț cu Vincenzo Castellano, susține că designerul ar trebui să demonstreze că artista are un anturaj dubios sau locuiește în condiții precare, pentru a putea să schimbe domiciliul fetițelor.

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat. Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale. Ordonanța e provizorie, până se stabilește în acțiunea principală de divorț. De regulă, copiii rămân la mamă, în cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Problema e că sunt și fete și au anumite nevoi. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor”, a declarat Ioan Todan, pentru sursa amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *