Prima pagină » Actualitate » Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital
Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

01 feb. 2022, 22:32,
în Actualitate

Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital, marți seară, după ce a acuzat o stare de rău.

Alexandru Arşinel a sunat la 112 marți seară şi a anunțat că nu se simte deloc bine. O ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la locuința acestuia. Medicii care l-au consultat au stabilit că este nevoie ca Alexandru Arșinel să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunțite.

Din ultimele informații, se pare că artistul a făcut o criză hipertensivă.

Alexandru Arșinel a fost vizitat de fiul său, înainte să ajungă la spital. Altfel, la locuința lui Alexandru Arșinel a fost, marți, forfotă mare. Prima viziră a primit-o din partea poștașului care, probabil, i-a adus pensia lunară. Ulterior, la apartamentul pe care Alexandru Arșinel îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni, a sosit și fiul său cel mare, Bogdan. Acesta a adus câteva pungi cu alimente și niște scutece pentru adulți.

Artistul a renunțat la funcția de director al Teatrului Constantin Tănase, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Actorului i s-a promis un post de consilier artistic, însă Nicușor Dan, edilul Bucureștiului, nu i-a mai prelungit contractul.

Astfel, Alexandru Arșinel a fost nevoit să se pensioneze.

Actorul a declarat că nu își dorește ca teatrul să sufere din cauza schimbărilor politice care au loc la nivel național.

„Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei.

Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu câteva zile.

Pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Starea de sănătate a actorului s-a agravat în principal din pricina faptului că a fost infectat cu COVID, iar boala a lăsat urme adânci asupra organismului său. La finalul lunii noiembrie, Alexandru Arșinel a suferit o operație la inimă, ocazie cu care medicii i-au montat un stent.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *