Prima pagină » Cancan » Alexandru Arșinel rămâne internat în spital de Paște. Care este starea de sănătate a îndrăgitului actor

Alexandru Arșinel rămâne internat în spital de Paște. Care este starea de sănătate a îndrăgitului actor

29 apr. 2021, 12:09,
BZI.ro, în Cancan

Veste tristă pentru familia îndrăgitului actor. Alexandru Arsinel rămâne internat în spital chiar în perioada sărbătorilor pascale. Acesta este internat alături de soția lui. Chiar dacă au făcut vaccinul în urma cu două luni, se pare că ambii s-au infectat cu COVID-19.

Marele actor este optimist și le transmite celor care sunt îngrijorați pentru el, că totul este sub control, forma virusului fiind una ușoară.

Alexandru Arsinel rămâne internat în spital de Paste

Alexandru Arșinel petrece sărbătorile Pascale în spital, unde stă internat din cauza infecției cu coronavirus, arata realitateaplus.ro. Actorul este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Maestrul s-a infectat cu coronavirus la două luni de la doza de rapel a vaccinului. Atât el cât și soția sa s-au vaccinat în ianuarie, respectiv în februarie a doua oară, iar la două luni distanță au luat coronavirus.

Alexandru Arșinel a intrat în direct la tv, în emisiunea lui Cristi Brancu, și a dat asigurări că este foarte bine, transmițându-le celor care își fac griji pentru el, că totul este sub control.

”Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a declarat Alexandru Arșinel.

Acum, actorul este în perioada de recuperare, iar medicii i-au recomandat să mai stea în spital câteva zile. Internată este și soția maestrului.

Ambii s-au vaccinat împotriva coronavirusului în luna ianuarie a acestui an, iar la începutul lui februarie au făcut rapelul cu Pfizer.

”Sunt persoane vulnerabile care nu întotdeauna dezvoltă un nivel suficient al anticorpilor pentru a nu se infecta. Chiar și în acele cazuri (persoane infectate după vaccinare) vaccinarea protejează împotriva unei forme grave, a complicațiilor și a riscului de deces”, a explicat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19.

La două luni de la rapel, Alexandru Arșinel a început să se simtă rău și a decis să facă un test pentru depistarea Covid-19. Surprinzător, rezultatul a fost pozitiv, iar maestrul a ajuns la spital. Infectată a fost și soția lui, ambii cu forme ușoare ale virusului.

Scandal în jurul pensiei lui Alexandru Arșinel

În urmă cu ceva timp o informație privitoare la pensia lui Arșinel a stârnit revoltă în rândul oamenilor. Actorul a spus că, după transplantul de rinichi, are pensie de handicap. De pensie similară beneficiază şi soţia lui. În urmă cu câţiva ani, în timp ce cobora scările, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap.

“Soția mea are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. E pe o linie de rezistență, de auto încurajare. Cu toțîi suntem în jurul ei. Suntem o familie care avem motive să ne bucurăm că trăim”, a mai declarat actorul.

Conform informaţiilor, pensia lui Alexandru Arsinel e de 8.936 lei lunar. Deţine două case de vacanţă (una la Crevedia, alta la Sinaia), 4 terenuri, o treime din casa părintească de la Dolhasca, precum şi un apartament de 225 metri pătraţi în Bucureşti.

„S-a format un grup de persoane care trăiesc din treaba asta. M-a omorât pe mine și pe Florin (n.r. Piersic). Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit şi o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific, înseamnă că mă simt vinovat.

Bă, da e peissa mea, ce m-am dus să îi plătesc pe ăia să-mi facă pensia mai mare? Dacă ar fi să mă supăr și să intervin la modul legal, le-aș cere despăgubiri de milioane. Induc lumea în eroare, creează o falsă imagine a mea. Cei care ne poartă de grijă sunt născuți cu suflet de jogodii! Nu vine nimeni să facă pomană cu penisiile în România, bă tâmpiților!”, a mai declarat maestrul, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *