Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Alexandru Arşinel, internat de urgenţă! “Mă caută Stela…”

Alexandru Arşinel, internat de urgenţă! “Mă caută Stela…”

17 nov. 2021, 11:09,
în Cultural

Alexandru Arşinel s-a internat de urgenţă și va sta internat pentru câteva săptămâni. Actorul a fost în urmă cu câteva luni infectat cu noul coronavirus, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a făcut declarații dureroase despre problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent.

Anul 2021 a fost unul extrem de greu pentru Alexandru Arşinel, iar acum a ajuns din nou în spital.

Alexandru Arşinel a fost internat de urgenţă

Starea de sănătate a actorului nu este una bună, iar acum a fost nevoit să se interneze la un spital renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

Artistul a mai precizat care este cel mai mare regret al său. Problemele cu care se confruntă nu îi permit să se ocupe de marcarea celor patru ani de la moartea fostei sale colege de scenă, Stela Popescu.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat cu amărăciune în voce Arșinel.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a mai explicat celebrul actor.

Alexandru Arşinel s-a luptat cu noul coronavirus

Îndrăgitul actor, dar și soția sa au luptat cu complicațiile produse de infecția cu COVID-19, actorul a fost externat din spital. Alexandru Arșinel a făcut mărturisiri emoționante despre perioada grea prin care a fost nevoit să treacă.

„Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”, a spus Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP.

Scandal între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu

Dan Puican a avut o serie de reproșuri pentru Alexandru Arșinel la patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu. Într-un interviu recent, cunoscutul regizor a mărturisit că apropiații actriței au început să o uite și că la moartea ei s-a „ făcut zarvă, iar apoi gata ”.

Cu toate acestea, colegul de scenă al regretatei actrițe, Alexandru Arșinel, a suferit enorm atunci când a aflat de decesul Stelei Popescu. Cei doi au fost împreună pe scenă foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri actoricești.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost foarte buni prieteni și în spatele scenei, iar, pe parcursul vieții, au împărțit atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite.

Alexandru Arșinel a fost surprins de ceea ce a declarat marele regizor, Dan Puican și a vrut să lămurească aceste aspecte.

„Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii.

El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir. Am fost înainte de Paşte, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care ştie toată lumea. O să facem la Iaşi un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar şi pentru alţi mari artişti pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…” a mărturisit Arșinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *