Prima pagină » Actualitate » Alexandru Arșinel devastat de moartea Dragei Olteanu Matei: Încet, încet, marii artiştii se duc

Alexandru Arșinel devastat de moartea Dragei Olteanu Matei: Încet, încet, marii artiştii se duc

18 nov. 2020, 08:14,
George Cristian în Actualitate

Actorul Alexandru Arsinel este devastat de moartea Dragei Olteanu Matei. Acesta a vorbit într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune faptul că încet, dar sigur, marii artişti din România se duc.

Draga Olteanu Matei a murit în această dimineaţă, pe patul unui spital din Iaşi după ce vineri, 13 noiembrie 2020 a fost transportată de urgenţă de la Piatra Neamţ.

Alexandru Arșinel este devastat de pierderea Dragei Olteanu Matei

Alexandru Arsinel a fost devastat de vestea cum că Draga Olteanu Matei a murit. Într-o intervenţie la un post de televiziune, actorul a descris-o pe Draga Olteanu Matei că fiind o actriţă desăvârşită, o actriţă care şi-a pus definitiv emblema pe teatrul românesc. Alexandru Arsinel a menţionat faptul că era o parteneră de scena extraordinară

Era creatoare de scenă, actriţă de film, îndrumătoare în domeniului teatrului. Ea s-a retras la Piatra Neamţ. A fost preşedintele festivalului de umor. A fost foarte iubita de către public, de către forul care a sprijinit-o în tot. O mare actriţă. Am avut bucuria să joc alături de dumneai. O parteneră extraordinară. Renunţă la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă ca să acaparez succesul. De o generiozitate extraordinare. Este o mare pierdere, marii artişti dispar uşor, uşor.

O mare animatoare de teatru. La Piatra Neamţ s-a retras unde a făcut o echipă de teatru cu care a câştigat numeroase premii. Un om deosebit. Nu ai ce să spui decât că a fost o mare actriţă. Ce să inventezi despre Draga Olteanu. Era imensă. a menţionat Alexandru Arsinel.

Artista Olga Delia Mateescu a avut o reacţie

Actriţa Olga Delia Mateescu a avut o reacţie la aflarea veştii despre moartea Draga Olteanu Matei. Aceasta a menţionat faptul că actriţa era un om complet, un om care a făcut un film, care juca în piesele de teatru pe care le scria:

Dragă Olteanu Matei era un vulcan. O ştiu când râdea, zâmbea, era un om complet, un om care scria, care a făcut film, multe roluri pe scenele teatrului. A fost o emblemă. A fost un om absolut minunat şi nu m-am aşteptat. Ştiam că este în vârstă, ştiam că nu se simte bine. Am sunat-o de ziua ei, nu am putut vorbi cu ea. Am crezut că o mai prind în viaţă, dar nu am mai prins-o. a menționat Olga Delia Mateescu.

Draga Olteanu Matei a murit pe un pat de spital din Iași

Actrița Draga Olteanu Matei a murit pe un pat de spital din Iași. Aceasta a murit la ora 2.30, după o lungă suferință. Fusese transportată la spitalul Sf. Spiridon din Iași după o hemoragie gastro. Actrița era internată la Terapia Intensivă unde se afla într-o comă indusă. Din păcate, în pofida eforturilor depuse de medicii ieșeni, Draga Olteanu Matei nu a mai putut fi salvată.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`