Prima pagină » Cultural » Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni. Care este starea de sănătate a marelui actor

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni. Care este starea de sănătate a marelui actor

20 iul. 2022, 10:12, 70 ,
în Cultural

Alexandru Arșinel (83 de ani) a dispărut total din viața publică, de o bună perioadă. Actorul ar fi internat într-un cămin privat, starea lui de sănătate fiind foarte precară. Acesta a slăbit enorm și ar avea inclusiv probleme de comunicare cu familia și cei care îl îngrijesc. Nu rata, în continuare, informații în exclusivitate despre directorul adjunct al Teatrului “Constantin Tănase”.

În ultimele luni probleme de sănătate, în februarie fiind luat de acasă cu ambulanța, după ce a acuzat stări de rău. De atunci, au “transpirat” puține informații despre starea actorului, familia fiind foarte discretă.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni

Potrivit cancan.ro, artistul ar fi dispărut de la apartamentul pe care îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni și, în prezent, s-ar afla sub o supraveghere strictă.

Conform unor surse autorizate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.

Decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”

Alexandru Arșinel a apărut ultima oară în public în urmă cu mai bine de o lună, când a fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

“Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

Cu ceva timp în urmă, o altă informație tulburătoare cu privire la starea de sănătate a marelui actor a apărut în presă. Maestrul ar fi în scaun cu rotile, iar alături de el ar fi fost la acel moment fii săi, Cristian și Bogdan.

Alexandru Arșinel are probleme mari de mobilitate și cu greu mai poate sta în picioare, conform apropiaților. Se pare că nu ar mai avea deloc putere și se teme că ar putea cădea din picioare.

Comentarii
  • Si miorlaia nesimtitul ca l au dat afara de pe functia de la teatru. Un kknar!

  • Un escroc care crede că mai merge cum mergea .

  • Daca si asta-i mare actor, Al Pacino si De Niro ce-s?

  • Careee… mare actor?!

  • Un antipatic……

  • Doamne, unde sunt oamenii de alta data???!!!Ce aveti cu omul.???Ce va gresit??Ne poate fi tata!!!!

  • Va blestem pe voi, sa crapati nuclear și de covid, viermi balosi și murdari! Nimeni pe pământ, va dați in stamba tigănească. Marș javrelor analfabete, marș jigodiilor!

  • Sanatate multa ! Un actor demn de admirat! Mult respect Dl Arsinel.Dumnezeu sa va dea putere!

  • Oșlobanu Mihai

    Interesant e că, tocmai cei care nu știu să scrie și să citească (și, probabil, care n-au citit nici măcar o poveste, în viața lor), fac aprecieri la adresa oamenilor valoroși! Probabil se luptă, săracii, cu viața, care nu le-a oferit, până acum, prea multe satisfacții! Vor să aducă, în mocirla în care se bălăcăresc, și pe cei așezați prea sus față de ei!

  • A fost un actor roman de nivel mediu, nu a oferit nimic cu adevărat memorabil care însă a profitat de notorietatea sa spre a obține favoruri nemeritate, problema de caracter.
    Cat despre internarea sa intr-un azil de bătrâni mi se pare o măsură potrivita pentru a i se acorda ajutor la nevoie. Fiecare dintre noi vom avea nevoie de asa ceva, după împrejurări.
    Pentru momentele agreabile pe care ni le-a oferit și pentru starea delicata de sănătate, ii mulțumesc si-i doresc sănătate și zile senine.

  • Rodica milescu

    Categoric, cei care loviți fără mila un actor care si-a făcut meseria cu brio sunteți plni de invidie ,ranchiunosi și nedrepti.

  • Pentru ca a știut să fie vesel în viața asta dar și un bun actor cu mult bun simt mulți uita ce înseamnă acest lucru și vorbește gura fără ei și culmea stau prost și la capitolul exprimare

  • A fost un actor de talia lui mugur mihaiescu si nimic mai mult

  • I-mi pare rau de marele actor ,Arsinel,fiind bolnav lau lasat intrun azil,puteau la valoarea dansului sa fie tratat acasa,avand o pensie atat de mare,dar de,copii sunt copii ,nu stiu ca,intr-o buna zi vor ajunge precum dansul,ce mai conteaza,doar averea ce ramane in urma,iar pt noi ,momentele satirice de neuitat!

  • Vasile Lacatus

    Romanii au uitat sa-si mai iubească directorii. Domnul revolutionar-director Arsinel obligat sa revină la munca de jos, cea de actor. Popor ingrat…

  • L-ati văzut vreodată pe scena ?
    Comentari ironice și fără nici o valoare.

  • Un actor minunat care ne-a incantat zilele si care face parte din pleiada celor mai buni ,a marilor valori ale neamului nostru, alături de :Amza Pelea,Dem Rădulescu,Tamara Buciuceanu,Toma Caragiu,Ștefan Banica,Jean Constantin,Stela Popescu,Colea Răutu,Silviu Stanculescu,Draga Matei Olteanu,Emanoil Petruț,Calboreanu,Birlic,Iurie Darie,Olga Tudorache,Radu Beligan,Gheorghe Dinica,Ștefan Iordache,Ion Besoiu,Puiu Calinescu ,Mihai Fotino,Alexandru Repan,Sebastian Papaiani,Ileana Stana Ionescu,Ion Caramitru,Mitica Popescu,Rodica Popescu Bitanescu,Valeria Seciu,Mircea Albulescu,Marin Moraru,Cezara Dafinescu,Ilarion Ciobanu,Tora Vasilescu,Adrian Pintea ,Ștefan Mihăilescu Brăila,Ernest Maftei,Ion Lucian,Leopoldina Balanuta,Emil Hossu,Octavian Cotescu,Ion Dichiseanu,Dan Condurache,Irina Petrescu,Valentin Uritescu,Monica Ghiuta,Mihai Mereuță,Vasile Muraru,etc(sa fiu iertata dacă am uitat pe unul dintre cei care ne-au luminat viata!)….și încă mai sunt printre noi dintre stelele teatrului si filmului ,cărora le uram ,din suflet ,multă sănătate .Sa fie Binecuvântați de Dumnezeu toți cei plecați din aceasta lume, ce are partea ei de strambatate și nemernicie ,unde valorile neamului sunt disprețuite …dar ma bucur ca sunt doar niște parliti minoritari de care îmi este mila ca fac umbra pământului degeaba.Din fericire toți suntem efemeri pe acest pamant… însă ei ,minunatii nostri actori ,au si vor avea celebritatea nemuririi.

  • Popor ingrat

  • Un nimeni.Se scalambaia pe la tv de revelion si cam atat.De unde e scos cuvantul maestru legat fe numele lui.Un excroc lacom e maestrul Arsinel.

  • Eu nu mă mir de cei care nu știu altceva decît să desconsidere și să batjocorească dar dacă întinzi palma și îi ceri cuiva să scoată un fir de păr din ea poate ??? Pt.că nu este exact așa sunt cei care fac asemenea răutăți .Atîta pot !!! Iartăi Doamne !!!

  • Eu nu mă mir de cei care nu știu altceva decît să desconsidere și să batjocorească dar dacă întinzi palma și îi ceri cuiva să scoată un fir de păr din ea poate ??? Pt.că nu este exact așa sunt cei care fac asemenea răutăți .Atîta pot !!! Iartăi Doamne !!!

  • Cei care ii vorbesc de rău nu sunt români.

    Arșinel este un actor eminent și nu poate contesta cineva din România fiind român că Alexandru Arșinel nu este un actor eminent, care împreună cu regretata Stela Popescu, umpleau scenele teatrelor din România și întreaga lume. Le mulțumesc din inimă

  • Asta face diferenta dintre babuini si oameni. Babuinii fiind totusi o specie extraordinara: Homo Sapiens a dezvoltat un creier care sa sustina o constiinta de nivel superior. Ce face aceasta? Prin educatie reuseste sa depaseasca tentatia catre compulsie si agresivitate primara, nediferentiata si prin exercitiul gandirii sa ajunga la autocontrol fizic si mental. Unii din comentatorii de ocazie din chatul asta demonstreaza ca natura ne mai joaca uneori feste.

  • ai nostri ca brazii!

    Citesc comentariile astea si nu imi vine sa cred! Atata rautate! Multi dintre comentatorii de aici probabil nu l-au vazut pe Arsinel pe scena sau nu stiu nimic despre el! Le face doar placere sa dea cu pietre intr-un om ajuns la varsta senectutii!! Probabil ca fiecare ar trebui sa se gandeasca cum o sa fie la 83 de ani, daca o sa aiba norocul sa ajunga acolo! Omenie, respect, nici macar o urma!

  • Olga Szakács

    Asa un bolnav care-i spre moarte, e foarte greu de tinut acasa ca tot este de angajat personal care doreste sa-i schimbe scutecul si sa-i spele partile intime!!! pe langa restul de cate ori este nevoie zilnic. Desigur copiii nu vor sa faca asa ceva si nici sa miroase in casa ca in morga!!! Costa cat costa, asta-i parte din ultimele chelutieli ca este si de vegheat langa un pacient ca asta si nu rezista NIMENI 24 de ore in tura zilnic. Mi-a fost oferit aceasta adresa cu peste 3 ani in urma cand sora mea a facut accident vascular cerebral insa suma era exprimat in DOLARI Americani, nu bani romanesti care deloc nu este putin pentru omul de rand care nici pensia ca lumea nu avea ca nu voiau cei care se ocupau cu calcularea , ceea ce gasesc actiune criminala, si sper sa traiesc sa le vad in puscarie la putrezit pe toti care au batut jos de oamenii care au muncit o viata intreaga si erau/sint lasati in saracie. M-a surprins acum informatia aflata. A murit si n-am avut nevoie de acest lux, dar nu eram de acord deloc sa le trimit banii imediat daca vreau sa rezerv si multe conditii mi s-au pus ca am de plata separat pentru a fi re-educata in anumite functii, vorbit mers, miscat maini si picioare, plus Pampersii daca nu vreau sa fie in carpe. De retinut ca fiecare murim dar in diferite conditii, in aceste locuri este cel mai bine ca ei n-au interes sa moara pacientul repede. Acasa se intampla multe. Un numar foarte mare de romani fac munca asta in State iar alti romani devin extrem de bogati din aceste venituri, adica spala bolnavii si batranii, ele nu sint bogate doar cei care detin casele de batrani.

  • De ce la azil? Nu s-a găsit nici o Catena sa aibe ceva spatiu acolo, sa-l găzduiască gratis ? In semn de recunoștință … la azil se plătește
    Marsh parazitule!

  • Omul Asta a făcut ceva în viața asta scurtă,alții doar umbra și galagie!!!

  • Anonimus rex

    Omul asta nu a avut vreo valoare, dar inculții și cocalarii care au gustat așa-zisele lui glume, grosolane și de un umor îndoielnic, l-au ridicat, facandu-l să se creadă el însuși un mare actor cu umor spumos. Personal, nu l-am apreciat vreodată. Glume ușurele, agitație multă, umor destinat semidocților. A trăit de pe urma lor, a trăit bine, nu l-a dat inteligența afara din casă, să zică mersi că a găsit nișa potrivită din care sa scoată parale.

  • Sunt unul dintre pârliții care crede că a fost o…lipitoare. In primul rând s-a lipit de Stela Popescu apoi de politică și mai sunt o grămadă de gazde care l-au primit. Un pupincurist,un actor slab care doar se scălâmbăia lucru care-i ieșea datorită fizicului. Jeg.

  • Cam Likelescu Arsinel asta ! Submediocru ,bagaretz și tupeist , „revoluționar” pe bani frumoși .cam se face multa valva, pentru cine ???

  • Olga Szakács

    Nimeni nu simpatiza capusa communista fortat pe scena contra vointa celor din teatru!!! Hai sa incepem cu inceputul, el n-a fost decat un mare ZERO mereu in primul rand langa cineva important sa-l umbreasca pe actorul adevarat. Mi-era scarba de el de cand am auzit numele, dar cand l-am si vazut pe reclame, eram convinsa ca este doar o aratare sa ocupe un loc de la unu talentat si educat in meserie, ca el nu era decat un taran imputit. Tocmai de aceea va crapa in acel azil ca toti il vor cat de departe de capitala, sa fie uitat cat mai repede.

  • Urmăriți cine denigrează ,viața lor e zero.Răutate și suferință este viața lor .Lor nu le place nimic.

  • Urit din partea unor oameni
    Nu stiu de cit sa critice cinei obligau sa se uite la glumele lui
    Ei ce lasa in urma lor

  • Sa le fie rușine sintem romini e tara românească acest om și toți actori noștri merita iubiți și respectați nam crezut ca în tara mea sa fie lume asa rea asa de rai sa fim noi romini cu noi cu ai noștri sa nu fie un pic de unire de iubire de respect doamne Dumnezeule dar sint actori noștri și cu iei am trăit cu toți acolo în preuna neau înveselit la sărbători de un Crăciun de un an nou doamne mare ție puterea ta de tara ta de actorii tai frumoși și talentați sint ai noștri suntem romini cu toți nu contează ce ești contează sa ținem uni la alți sa ne iubim actori tara neamul vai de mine din tara ta să-ți jignești oameni tai mai mare rușinea suntem romini orice suntem doamne ferește nu se poate asa ceva să-l ajute Dumnezeu sa scape cu viata este actorul nostru și toți sint ai noștri toți suntem oameni suntem eomini sa ținem toți uni cu alți sa fim uniți ce e asta respect tuturor actorilor din tara mea sinteti toți romini romini suntem de cind e lumea și pământul trebe sa ne iubim tara și oameni din ia actori noștri sint nu alu alți și trebe respectați asa este

  • El are nişte băşici în talpă, hoțul de rinichi (să uite babele de aici, care-i ridică statuie). De aia … scaun cu rotile. E mult mai bine îngrijit, aici, decât în spital (e azil de lux). Eu îi doresc sâ stea cât de puțin, adică să se curețe cât mai repede acest actoraş de bâlci. La fel de submediocru ca cea cu care a „jucat” mult. Aia e deja curățată, scorpia. Din păcate, şi băiețelul în locul căruia i-a făcut Luncan, alt porc, transplantul.

  • Mi-ați şmecherit comentariul. Mi-a lut o oră să-l compun. Cât de tare vă iubesc! De abia aştept un parastas, ceva, cu el ca actor principal.

  • Mephisto .,cred ca esti psihopat.Numai un om cu probleme psihice poate sa doreasca moartea altcuiva

  • Mephisto cred ca esti un om bolnav.la cap…Numai daca ai probleme psihice poti sa doresti moartea cuiva.

  • Un cabotin, un mascarici, actor de susanele pe la casele de cultura din „provincie”, un fals revolutionar, profitor… Dar sa fie sanatos…

  • Fanu lu arsinelu

    Lasa fratee, sa se bucure de zilele furate de la copilul ala.. Sa traiasca cat mai mult in azil, amarat si kkt pe el, sa-l tina stenturile si rinichiul sa vada cat de bine e sa furi zilele altuia..Cu bani poti sa furi zilele copilului dar vezi cum ti le-a dat Dumnezeu sa le traiesti??

  • Coolincool99

    Nu judecați, dacă nu vreți să fiți judecați. Cine ridică sabia, de sabie va pieri. Orice cuvânt său energie negativă aruncată în eter, se va întoarce mai devreme sau mai târziu la expeditor. Oferiți dragoste și bunătate ❤️ Multă sănătate mareului actor Alexandru Arșinel ❤️

  • dumnezeu nu doarme

  • Multă sănătate, lumina și putere ii doresc domnului Arșinel !
    Și el și Stella au creat un cuplu scenic de comedie minunat …însă ambii au fs niște oameni dârji, parcă ar fi fost nemuritori , departe de divinitate ! …dragilor , Dumnezeu e viu , drept , și omul ceea ce seamănă culege ! Așa a fs cu Stella acum și cu el …îmi pare sincer rău…!

  • Un cetățean român

    Un actor foarte carismatic. Un om care nu a făcut degeaba umbră pământului. Nu-i mai criticați atâta în timpul vieții, ca să-i lăudați apoi prea târziu, așa cum faceți cu toți! Oricum, marii noștri actori, dintre care puțini mai trăiesc, merită tot respectul și toată considerația!
    Cât despre actorii de astăzi?! Cum ar spune marele nostru poet….”Poţi să-ntâmpini patrioţii ce-au venit de-atunci încolo?/Înaintea acestora tu ascunde-te, Apollo!”… Înlocuiți „patrioţii” cu „pe actorii” și vedeți ce iese!

  • Ce aveți fraților a ți înnebunit cu toții Vaccinați ne vaccinați a ați luat o razna ce aveți cu omul Pt că în afara faptului că DA este un mare actor ;e un om Ce aveți cu de l huliți așa E un om în suferință Numai aveți pic de respect Ce s o alege de noi🤔

  • Stela Popescu a fost cea mai mare actriță a teatrului de revistă din ultimii ani, înainte și după ’89 și una din cele mai bune actrițe de comedie de la noi. Figura marcantă și plină de farmec rămâne ca un exemplu de feminitate, inteligență și umor. Cine nu îi cunoaște activitatea…să se abțină. Alexandru Arsinel a fost un fericit să îi dea replica. Și în cuplu, pe scenă, au fost potriviți. Și cât timp soțul Stelei Popescu (legendarul Puiu Maximilian) le-a scris textele, totul a mers ca pe roate. Revista nu a mai fost aceeași după moartea textierului, a dispărut umorul de calitate.
    Sunt o admiratoare a teatrului de calitate, indiferent de genul acestuia.
    Sunt foarte dezamăgită de comentariile dumneavoastră, ale celor care huliți. Păcat!

  • Vorbele răutăcioase,vin de acolo unde răutatea își face loc în preajma fiecăruia,nimeni și nimic nu ne ,poate judeca pentru ce ai făcut bine sau rău pe scena vieții,egal ,-timpul trece pentru fiecare cu bine sau cu rău, nu judeca ,nu cerceta .

  • Ne pare rău pentru marele actor și pentru toți cei suferinzi dar fie voia și mila Domnului cu noi toți! Amin !

  • Doamne ce comentariii……voi sinteti oameni?????

  • IARTĂ I DOAMNE CA NU ȘTIU CE FAC ȘI CE ZIC.LUMINATE DOAMNE LA TOȚI.

  • Care mare actor , un nimeni , mă rog să trăiască cât mai mult și să simptă din plin răul făcut altora .
    Actor de 2 bani

  • Citesc comentariile și ma îngrozesc la ce nivel de incultura, răutate și frustrare a ajuns acest popor. Să dorești moartea cuiva cu care nu ai nici o treaba, denota ca unii romani s-au transformat în monștrii.

  • E normal ca părerile sa fie împărțite, unde nu e foc nu iese fum.
    Atâta timp cât actorul a făcut unele nasoleli, publicul îi va judeca aspru în primul rand în calitate caracterului ca om, cât și in calitate sa de actor.
    Intotdeauna o persoană publică va fi judecata aspru de către public cand acesta afla unele chestiuni negative.. Ca actor posteritatea îl va așeza în locul în care îl merită, noțiunea de marele actor fiind totuși de departe forțată în termen. Ce sa mai spunem atunci de Toma Caragiu, Dem Radulescu, Ștefan Mihăilescu-Braila, Octavian Cotescu, și alții.

  • totusi toate au un sfarsit in viata , unii sfarsec mai bine altii mai urat !

  • Curios, toate comentariile favorabile vin de la aceia care scriu Î-MI în loc de ÎMI, LAȚI în loc de L-AȚI,etc. Era un actor pe gustul agramaților…Cineva spune că era un actor de talia lui Mugur Mihăescu; eu cred că M.M. îi este superior, dacă ținem seama că M.M.nu are studii de actorie și,în plus,își compune singur textele…Prin anii 90,ziarele scriau că s-a prezentat la Primărie,în audiență,pentru a cere locuință pentru fiu-său,intrând peste rând,în timp ce oamenii așteptau la coadă! Cât despre îndemnizația de revoluționar,chiar statul a admis că a greșit,și,în consecință, i-a fost retrasă! Chiar faptul că,deși avea,de ani de zile,grave probleme de sănătate,s-a scandalizat când a fost demis din teatru,arată că nu-și cunoștea limitele!

  • Ana Maria Galben transplant rinichi versus marel actor Arsinel !!!!

    Documentati-va in privinta transplantului renal al marelui actor in defavoarea unui copil …. Ana Maria Galben !!!
    In Germania … in situatia lui era uitat de public in secunda doi ….. dar noi suntem fani „Catena”

  • Cata rautate de ce scrieti atat de urat???

  • Cata rautate de ce scrieti atat de urat???

  • Un actor pe deplin meritat de “impartialul si priceputul spectator roman”

  • UN JEG DE OM

  • A AVUT PROBLEME CU RINICHII SI A DOUA ZI ERA CAP DE LISTA LA TRANSPLANT ,JEG DE OM DE RAHAT

  • Crapu' si Menumorut

    Doar ptr ca niste imbecili/psihopați ca gigi sau mephisto si altii nu serveau umorul Maestrului Arsinel, nu inseamna ca nu este unul dintre marii comici pe care i-a avut natia.

  • Mâța pe care o pupi sub coadă

    O mizerie de om,care FARA Stela Popescu era un NIMENI. Vă pasa asa mult de el… bravo , oare va permiteți o luna sa stați acolo unde este el? Amărâților!!!! Și în ultimul ceas are non-stop lux… asa credeți ca veți muri și voi? 😀 un jeg uman, dpdv al meu o sa fie o PENSIE DE REVOLUTIONAR în minus !!!

  • Ana Maria Galben cautati numele acestei copile si informati-va dsp cum a fost scoasa dp lista prioritara de transplant, locul ei fiind luat de marele Arsinel……. dupa aceea puteti sa-l laudati, daca merita !!!
    El ca actor a fost ok, ca om …. nulitate !!!

  • Un actor mediocru ,cu un caracter dubios ,multa sanatate si Dumnezeu sa-l ierte !

  • n-a fost niciodata actor. nu a jucat niciun rol din dramaturgia romaneasca sau universala. a fost un mascarici.

  • n-a fost niciodata actor. nu a jucat niciun rol din dramaturgia romaneasca sau universala. a fost un mascarici. fara stela si puiu nimeni nu ar fi auzit de el.

  • Sănătate multa domnului Arsinel!! Un om cu mult bun simt, care nu a deranjat cu nimic pe nimeni!! Cind un om este bolnav,, nu l privești prin prisma meseriei lui, ci i l privești ca pe aproapele tău și atit… Vad aici comentariu răutăcioase legate de meseria dinsului….. Ce legătură are meseria prestata de dinsul cu boala dinsului!?? Nu mai aveți un pic de suflet și conștiința oameni buni!? Nu puteți empatia cu un suflet bolnav, necăjit!? Unde va este sufletul!? I l mai aveți!?? Dacă miine, poimâine,, ajungeți la fel ca Alexandru Arsinel, bolnavi,, oare v ați cai pt v bele urite și spuse cu atita ura la adresa acestui om, care nu v a deranjat niciodată cu nimic!??? Este trist, ca unii în loc de inima au sloiuri de gheata!! Nu uitați ca exact ura, și răutatea pe care le aruncați în Univers,, se vor întoarce către voi ca un bumerang….. E legea Universului….

  • Dumnezeu sa l aiba in paza lui.In vremurile cand putinele ore de tv pe zi erau aproape numai politica,ne a incantat copilaria si adolescenta cu umorul sau,alaturi de mari nume ale scenei romanesti.Am remarcat exprimarea din articol:”ar fi,”si inca sper sa nu fie certitudine.Multa sanatate,maestre!

  • Cine este Arsinele?Măscăriciul care a furat ficatul de la copii,probabil are pofte de pate,să meargă acolo unde trebuie,la furnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *