Prima pagină » Cultural » Alexandra Ungureanu și artistul Gojira formează un cuplu. De ce îndrăgita cântăreață nu mai crede în căsătorie

Alexandra Ungureanu și artistul Gojira formează un cuplu. De ce îndrăgita cântăreață nu mai crede în căsătorie

11 ian. 2023, 10:40,
în Cultural

Alexandra Ungureanu și artistul Gojira formează un cuplu. Cei doi au ținut ascunsă relația lor de iubire, dar în final au recunoscut că sunt împreună și radiază de fericire. După o mare decepție în dragoste, Alexandra Ungureanu iubește din nou, însă a rămas marcată de suferințele din trecut. Iată de ce îndrăgita cântăreață nu mai crede în căsătorie.

Alexandra Ungureanu și artistul Gojira formează un cuplu

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Artista se bucură din plin de celebritate și de admirația colegilor de breaslă. Alexandra Ungureanu a recunoscut de nenumărate ori că este dependentă de muncă și are un program foarte încărcat.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Alexandra Ungureanu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Artista a trecut printr-o mare dezamăgire pe plan amoros, despărțindu-se de logodnicul ei pe când se afla la un pas de căsătorie. În prezent, cântăreața se iubește cu un Dj faimos pe nume Gojira. Cei doi au fost surprinși de nenumărate ori în ipostaze romantice, iar recent au recunoscut că formează un cuplu. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că este precaută și nu se gândește deocamdată să ajungă în fața altarului.

„Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație. Stilul meu de viață este puternic afectat de activitatea mea. Așa că rămâne de văzut cum o să fie. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să fac sacrificii pentru o relație care promite. (…) Pe plan personal sunt într-o etapă bună cu mine. (…) Nu știu dacă îmi doresc să mă mărit, dar îmi doresc să fac pași spre o viață în doi cât mai repede, un copil dacă va fi posibil, e momentul în care nu zic nu. Sper să fiu în formă, să fiu sănătoasă e cel mai important.”, a declarat artista.

Alexandra Ungureanu se dedică în prezent muzicii, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de noul ei iubit, Gojira. O altă vedetă care a avut parte de multe suferințe în dragoste este Iuliana Luciu. Cu toate acestea, fosta asistentă tv a trecut peste momentele grele și își asumă trecutul amoros controversat. La vârsta de 35 de ani, aceasta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O altă vedetă care a rămas marcată de eșecul în dragoste și nu a dorit să își mai refacă viața este Neti Sandu. Prezentatoarea are o biografie surprinzătoare și un trecut dureros pe care l-a ținut mereu departe de ochii curioșilor.

Ce spune cântăreața despre bărbatul din viața ei

Alexandra Ungureanu iubește din nou, însă ține cont de experiențele negative din trecutul amoros și este precaută. Artista recunoaște că este o femeie greu de cucerit, însă oferă totul într-o relație dacă este iubită și susținută necondiționat de partenerul ei.

,,Momentan sunt bine, sunt împăcată, mulțumită, liniștită. (…) Da, sunt greu de cucerit, cu atât mai mult cu cât, cumva, am mai renunțat la ideea aceasta… Nici acum nu pot să zic că ‘gata, s-au legat toate’. Eu am, în ceea ce fac, o doză foarte mare de independență. Și în momentul în care sunt foarte focusată pe un proiect, recunosc că dau mult mai puțin în partea cealaltă, personală. Și acum chiar ține de cel de lângă mine să înțeleagă, să mă poată susține, chiar și în momentul în care nu cer sfaturi, nu mă consult sau nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă.”, a mărturisit celebra cântăreață.

Alexandra Ungureanu a trecut peste decepțiile din dragoste și iubește din nou. Artista formează un cuplu alături de Gojira și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Cei doi radiază de fericire și se bucură din plin de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *