Prima pagină » Actualitate » Alexandra Ungureanu are o siluetă de invidiat! Ce este dieta scandinavă pe care o ține artista

Alexandra Ungureanu are o siluetă de invidiat! Ce este dieta scandinavă pe care o ține artista

22 feb. 2024, 14:07,
în Actualitate

Alexandra Ungureanu are o siluetă de invidiat și dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine. Artista, câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, a spus că în spatele siluetei sale de invidiat se află dieta scandinavă. Alexandra a dezvăluit și care etse regimul alimentar pe care-l urmează și care i-a adus rezultate remarcabile.

Alexandra Ungureanu are o siluetă de invidiat!

Alexandra Ungureanu a vorbit despre regimul alimentar care o ajută să aibă o siluetă de invidiat. În momentul în care a văzut că a acumulat câteva kilograme în plus în ultimii ani, fosta câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, a decis să ia măsuri pentru a reveni la forma fizică dorită.

Alexandra Ungureanu avea un program haotic și de aceea era mai mereu obosită. Pentru ea a fost un stres permanent la care a fost supusă din cauza stilului de viață pe care l-a avut de când a apărut în urmă cu ani buni în lumina reflectoarelor.

Vedeta a povestit că nu putea să își aranjeze orele de mese și din păcate, iar acest lucru i-a dăunat foarte mult. Alexandra Ungureanu ajunsese să mănânce mult seara și acest lucru i-a stricat toate obiceiurile bune de peste zi. Vedeta nu mânca alimente nesănătoase, dar tot a ajunse să se îngrașe.

„M-am îngrășat vreo șase-șapte kilograme, care s-au pus treptat, câte două, de prin 2021 am început. Am avut și ajutoare, o dietă scandinavă, cu calorii puține, dar cu nutrienți și vitamine pentru că asta este, avem nevoie. Când ți se pune slană în față și tot felul de bunătăți cu multe proteine și grăsimi amestecate, nu prea ai ce să faci. Uite așa s-au lipit câte două, câte două kilograme… Dar am zis că pot să le dau jos fără să mă înfometez. A trebuit să mănânc foarte slab caloric. Trebuia să fiu sigură că am aportul asigurat de vitamine și minerale”, a spus Alexandra Ungureanu.

În ce constă dieta scandinavă

Așa a ajuns artista să adopte dieta scandinavă, considerată una dintre cele mai bune din lume datorită faptului că nu impune restricții severe asupra alimentelor.

Dieta scandinavă, creată de dieteticianul și autorul renumit Suzy Wengel, se concentrează pe raportul optim de proteine, grăsimi și carbohidrați în fiecare masă, fără a număra caloriile. Principiul de bază constă în includerea a cel puțin patru tipuri de alimente în fiecare porție, de dimensiunea unui pumn.

Alexandra Ungureanu a mărturisit că, deși a încercat mai multe diete, a ales să o urmeze pe cea scandinavă datorită echilibrului său și a beneficiilor pentru sănătate. Ea a subliniat importanța asigurării aportului adecvat de vitamine și minerale și a recunoscut că nu își poate neglija nevoile nutriționale.

Chiar dacă recunoaște că nu îi este ușor să respecte întotdeauna un regim alimentar strict, vedeta se străduiește să mențină un echilibru sănătos. Alexandra Ungureanu are o siluetă de invidiat, dar programul său aglomerat și lipsa unui orar regulat de mese pot reprezenta provocări, însă se concentrează pe adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase, evitând alimentele nesănătoase care i-ar putea afecta silueta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *