Prima pagină » Local » Alexandra, tânăra care trebuia să-i devină soție șoferului de TIR mort la Bălțați, a scris câteva rânduri copleșitoare: „Cea mai lungă noapte din viața mea, iubire…”

Alexandra, tânăra care trebuia să-i devină soție șoferului de TIR mort la Bălțați, a scris câteva rânduri copleșitoare: „Cea mai lungă noapte din viața mea, iubire…”

02 feb. 2022, 19:39,
în Local

În urma accidentului mortal care s-a petrecut pe raza comunei Bălţaţi, judeţul Iaşi, au decedat șapte persoane. Andrei Radu, un tânăr de doar 30 de ani, din Dumeşti, se afla la volanul unui camion și a intrat în coliziune cu o ambulanţă, în care se afla și o femeie însărcinată. În urma impactului cu ambulanța, camionul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz în care se aflau mai multe persoane.

Tânărul care se afla la volanul camionului avea o frumoasă relaţie şi urma să se căsătorească în perioada imediat următoare.

Alexandra, tânăra care trebuia sa-i devină soție soferului de TIR mort la Bălțați, a scris câteva rânduri copleșitoare.

„Cea mai lungă noapte din viața mea, iubire.. nu ai mai fost aici să pun capul pe pieptul tău”, a scris iubita soferului care și-a pierdut viața în accidentul cumplit de la Bălțați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`