Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alexandra Stan, sexy în Mexic: Pozele din vacanța exotică încing internetul

Alexandra Stan, sexy în Mexic: Pozele din vacanța exotică încing internetul

14 ian. 2022, 15:50,
în Cancan ultimă oră

Alexandra Stan apariții sexy pe plaja din Tulum. Interpreta a incendiat rețelele de socializare cu ținutele sale extrem de provocatoare. Aceasta a pozat într-un costum minuscul, bucurându-și fanii. Alexandra Stan a luat o pauză de la proiectele pe care le desfășoară și a plecat să se relaxeze în Mexic.

Una dintre cele mai apreciate vedete din România face furori pe plajele din Mexic. Cântăreața a început noul în an într-o țară exotică. Fanii sunt extrem de curioși să afle dacă vedeta este însoțită de noul său iubit Alex Parker. Blondina a slăbit extrem de mult, apărând în ipostaze provocatoare pe pagina sa de Instagram.

alexandra stan la party in mexic

Una dintre cele mai apreciate vedete din România face furori pe plajele din Mexic

Alexandra Stan a fugit în Mexic după divorț: Cum se relaxează vedeta pe plajele din Tulum

Alexandra Stan a divorțat recent de Emanuel Necatu. Vedeta nu a stat mult pe gânduri și a plecat într-o țară exotică departe de toți. Împreună cu noul iubit sau nu, cert este că blondina se distrează maxim în vacanță. În pozele sale de pe Instagram, Alexandra pare foarte fericită după divorț.

Imaginile încărcate de cântăreața au adunat mii de like-uri în doar câteva ore. Urmăritorii blondinei sunt foarte activi pe pagina sa, comentând și distribuind postările vedetei. O comunitate foarte activă are și Xonia, concurenta de la Survivor 2022.

Chiar dacă mariajul cu Emanuel a durat doar 5 luni, Alexandra a decis să nu piardă timpul și s-a aruncat în brațele unui nou iubit. La fel ca și ea, Alex are o carieră în domeniul muzicii. Vedeta nu ezită și postează mai multe poze alături de noul său partener de viață. Cuplul pare a fi extrem de fericit, chiar dacă Alexandra a trecut printr-un divorț. Cu siguranță, vedeta nu va păstra o relație foarte bună cu fostul soț la fel ca și Simona Florescu.

alexandra stan selfie in oglinda in tinuta sexy

Imaginile încărcate de cântăreața au adunat mii de like-uri în doar câteva ore

Alexandra Stan, apariție sexy: Cum și-a surprins vedeta fanii pe social media

Alexandra Stan a apărut în diverse ipostaze controversate. Pozele sale nud au încins discuții și critici pe rețele de socializare. Chiar dacă interpreta este foarte criticată pentru că apare dezbrăcată pe internet, există și fani care se fascinează de modul în care arată blondina.La fel de bine arată și frumoasa Claudia Neghină, care recent a devenit pentru prima dată mamă.

Una dintre cele mai controversate apariții, Alexandra Stan continue să-și uimească internauții cu ținute sexy. De asemenea, vedeta urmează să-și uimească internauții cu noi proiecte. Artista a mărturisit că pentru noul an a pregătit o mulțime de proiecte. Blondina și-a stabilit scopuri clare atât în plan personal, cât și cel personal.

”Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casă la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate să îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional”, a menționat blondina.

alexandra stan machiata strident

Una dintre cele mai controversate apariții, Alexandra Stan continue să-și uimească internauții cu ținute sexy

De ce a divorțat artista: Mărturisiri uluitoare despre viața alături de Emanuel Necatu

Vedeta a mărturisit adevăratul motiv din cauza căruia a decis să divorțeze de Emanuel. Mai mult de atât, artista a mărturisit că nu nici măcar nu a simțit că s-a aflat într-un mariaj. Cele 5 luni petrecute în calitate de soție alături de Emanuel au trecut foarte repede.

„Eu sunt aceeaşi persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubeşte iubirea şi care îşi doreşte lumina în viaţa ei”, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan continue să surprindă cu apariții sexy pe social media. Aceasta nu ezită să-și expună formele voluptoase pe rețelele de socializare la fel cum o face și Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Plină de sine și încredere, vedeta se bucură de aprecierea bărbaților.

alexandra stan cu pieptul gol purtand manusi verzi

Alexandra Stan a apărut în diverse ipostaze controversate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *