Prima pagină » Cancan » Alexandra Stan s-a cumințit după ce a pozat goală pe Instagram. Artista s-a căsătorit în mare secret

Alexandra Stan s-a cumințit după ce a pozat goală pe Instagram. Artista s-a căsătorit în mare secret

30 iun. 2021, 09:41,
în Cancan

Apetisanta blondă Alexandra Stan pare să se fi cumințit după ce a pozat în nenumărate rânduri goală pe contul de Instagram ori Facebook. Astfel, s-a aflat recent despre frumoasa artistă că s-a căsătorit în mare secret, iar vestea a luat prin surprindere showbiz-ul autohton. Vedeta care a participat recent la sezonul 2 al Survivor România a ținut să dezvăluie că ceremonia a fost ceva de vis.

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit în mare secret. Se pare că nimeni nu știa că are o relație atât de stabilă, iar vestea că și-a pus pirostriile a uimit pe toată lumea. Mai mult, fanii sunt în delir după ce vedeta a postat pe Instagram o poză în rochie de mireasă, cu verigheta pe deget. În poză nu se vede soțul ei, ci doar mâna lui în care ține un buchet de flori. Și totuși, nu este vorba doar despre o logodnă, cum ar putea crede mulți.

Foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, Alexandra Stan nici măcar nu a dat de înțeles că este într-o relație. Și acum, când a făcut marele anunț, a avut grijă să nu se vadă chipul iubitului ei.

„Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica «Sf. Nicolae». Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. A fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan s-a pozat de nenumărate ori goală

În trecut, Alexandra Stan își surprindea mereu fanii scăpând pe rețelele de socializare imagini provocatoare cu ea. Astfel, aceasta s-a pozat de nenumărate ori goală, fie că era singură pe plajă sau în dormitor, dar și alături de iubiții ei. E lesne de înțeles că toate aceste fotografii au făcut deliciul publicului la vremea la care au fost publicate dar și după aceea.

La fiecare astfel de apariție incendiară, prietenii virtuali ai artistei au fost puşi pe jar când au văzut imaginile şi nu au ezitat să-i facă complimente. De asemenea, aceștia i-au lăsat o mulţime de comentarii dar au asaltat-o și cu nenumărate propuneri care mai de care mai indecente. Și aceasta mai ales că la una dintre fotografiile obraznice postate, Alexandra Stan a scris în descriere „Ia-mă acasă”.

Alexandra Stan s-a trezit fără Instagram

Aproape dependentă de rețelele de socializare, ca orice vedetă de altfel, Alexandra Stan a rămas fără contul de Instagram în această primăvară. Atunci, ea a anunțat printr-un video că cineva i-a furat contul, schimbându-i parola şi toate datele de acces. Ea a acţionat imediat şi a creat un cont nou prin care cerea ajutorul fanilor să anunţe faptul că i-a fost furat contul şi să atenţioneze echipa Instagram.

Între pașii de verificare a unei identităţi pentru recuperarea contului se cer mai multe dovezi, iar Alexandra spune că, pe lângă pozele cu ea care sunt oricum pe net, multă lume are acces şi la datele ei de identitate.

„Mereu mi-am trimis datele pentru verificări de tot felul când plecam în concerte. Plus că echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului. Evident că sunt date confidenţiale, dar se pare că nu toată lumea respectă întru totul ideea de GDPR. Sper doar să îmi recuperez cât mai repede contul”, a precizat Alexandra Stan.

Alexandra Stan a participat la Survivor

Recent, artista blondă a fost prezentă în show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană. Cu toate că a avut un onorariu destul de frumos, fiind plătită cu 2500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România, Alexandra Stan nu a făcut față competiției. Astfel, aceasta a părăsit concursul după câteva săptămâni, cu ochii în lacrimi și un mare dor de casă. Se pare că eliminarea ei de la Survivor ar fi fost cauzată de câteva probleme medicale.

În altă ordine de idei, cu siguranță, Alexandra Stan nu va mai poza goală pe Instagram acum după ce s-a căsătorit și s-a așezat la casa ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`