Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexandra Stan pare să fi dat lovitura cu noul iubit. Cu ce fotbalist celebru a fost surprinsă în Grecia

Alexandra Stan pare să fi dat lovitura cu noul iubit. Cu ce fotbalist celebru a fost surprinsă în Grecia

30 iun. 2023, 11:49, 1 ,
în Radio

După o perioadă liniștită în viața ei, acum Alexandra Stan pare să fi dat lovitura cu noul iubit, cu care a fost surprinsă în Grecia. Acesta este un fotbalist celebru român, atacant al echipei naționale, legitimat la un club din Italia. În plus, Alexandra Stan s-a pozat zilele trecute în tricoul reprezentativei naționale, pe care l-a împrumutat probabil de la iubitul ei.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care a reușit să își găsească succesul și peste granițele țării cu piesa Mr. Saxobeat, pe care a interpretat-o ulterior chiar și Selena Gomez. Artista a ajuns cât se poate de faimoasă și a avut șansa să se bucure de concerte în toate colțurile lumii.

Alexandra Stan pare să fi dat lovitura cu noul iubit

Cu toate că pe plan profesional lucrurile s-au legat și au mers ca pe roate, în plan personal lucrurile nu au strălucit aproape deloc. Alexandra Stan parcă a fost urmărită de ghinion din punct de vedere al vieții amoroase. Se pare că acum roata s-a întors și soarele a apărut și pe strada ei. Și aceasta deoarece Alexandra Stan face furori pe internet cu o fotografie în care apare alături de un fotbalist celebru. Fanii au luat foc și au început să speculeze că acesta ar fi noul ei iubit.

După o un timp destul de lung în care artista a decis să se concentreze pe ea și să stea singură, departe de bărbați, se pare că lucrurile bune au început să apară și în viața ei. Artista se distrează de minune în Grecia alături de noul ei iubit. Aceste este nimeni altul decât un celebru atacant de la echipa națională. Alexandra Stan se pare că l-a cucerit total pe George Pușcaș sau cel puțin așa a părut din imaginile controversate care au apărut pe internet.

Aceasta a ținut să-și etaleze talentul artistic la un restaurant din Grecia, acolo unde lua masa cu jucătorul de fotbal. Toată numai un zâmbet, Alexandra a petrecut momente frumoase alături de fotbalistul legitimat la Genoa. Și ca povestea să fie completă, blondina s-a pozat, zilele trecute, în tricoul echipei naționale, cel mai probabil, împrumutat de la Pușcaș.

Artista a avut ghinion în dragoste

De-a lungul timpul, Alexandra Stan a avut parte de relații cât se poate de controversate care chiar au lăsat-o cu sechele. Mai mult de atât, artista a șocat pe toată lumea atunci cânda anunțat că s-a căsătorit în foarte mare secret. Aceasta era convinsă că și-a găsit sufletul pereche, Emanuel Necatu. Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum se aștepta, iar la doar câteva luni de la nuntă cei doi și-au spus adio. Acum artista susține că este singură.

„Nu e nimeni, serios. Și nu vorbesc cu nimeni, adică am scris o piesă despre Bobo, despre sufletul meu pereche, băiatul ăla pe care l-am cunoscut anul trecut de ziua mea, la Tel Aviv. Și acum am făcut o piesă despre el. El este sufletul pereche, dar nu suntem într-o relație, el stă oricum în Berlin, e model, e mic, are 22 de ani, nu se pune”, a povestit Alexandra Stan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *