Prima pagină » Cancan » Alexandra Stan, despre trauma care i-a marcat viaţa. „L-am iertat…”

Alexandra Stan, despre trauma care i-a marcat viaţa. „L-am iertat…”

12 feb. 2021, 13:43,
în Cancan

Alexandra Stan, care participa acum la Survivor Romania, a vorbit despre trauma care i-a marcat viaţa. Cântăreaţa a povestit cum a trecut peste trauma suferită, după ce a fost agresată fizic. În urmă cu doar câțiva ani, frumoasa cântăreața a fost bătută de către fostul ei iubit, Marcel Prodan.

Concurenta din echipa Faimoșilor și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada care a urmat, imediat după evenimentul nefericit.

Alexandra Stan, despre trauma care i-a marcat viaţa

Faimoasa cantareta a avut multe probleme de ordin psihic, dar a realizat că cel mai bun lucru pe care îl face este să îl ierte pe agresor.

„După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident.
Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale” a declarat Alexandra Stan, potrivit VIVA .

Cântăreața a mai vorbit și despre participarea la Survivor România 2021

Alexandra speră că o să reziste cât mai mult în cadrul competiției și că va trece peste anumite bariere, cu toate acestea în ultimele episoade aceasta pare să fi cedat.

„Eu sper să rezist cât mai mult. M-am uitat sezonul trecut și am văzut că, la „Survivor România, și atunci când se stă, de fapt nu se stă.

(râde) Sunt născută vara, dar la noi nu este umiditatea foarte mare. O să fie complicat. Pot trece peste foame câteva zile. Sunt o fire sensibilă, încerc să fac pe plac tuturor și sper să nu am probleme acolo, să nu iau un conflict personal. Pentru mine va fi un element stresant să dorm noaptea în pustiu, sub cerul liber”, a mai adăugat Alexandra Stan.

Alexandra Stan are un nou iubit, misterios

Alexandra Stan se afișa cu noul iubit, pe final de toamnă, anul trecut, și o făcea în stil mare. O fotografie în care cei doi se sărutau a fost urcată de cântăreață pe Instagram! Dar cine este cel care a cucerit-o pe Alexandra? Ei bine, chiar sora ei a dezvăluit.

Andreea, sora celebrei Alexandra Stan din echipa Faimoșilor, a făcut dezvăluiri inedite. În cadrul unui interviu oferit la „Ștafeta Mixtă”, sora artistei a vorbit despre primul moment în care a aflat că Alexandra urmează să participe la Survivor România. Mai mult, ea a făcut și unele dezvăluiri despre partenerul de viață al „faimoasei“. Astfel, Alexandra iubește un tânăr misterios de aproximativ un an!

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă“, a declarant Alexandra Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`