Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alexandra Stan, despre operații estetice. A apelat sau nu artista la bisturiu

Alexandra Stan, despre operații estetice. A apelat sau nu artista la bisturiu

09 iun. 2022, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alexandra Stan se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară și nu numai, căci cântăreața se bucură și de admirația străinilor de peste hotare, ajungând să fie cunoscută și la nivel internațional.

Mulți dintre fanii săi s-au întrebat de-a lungul timpului dacă blondina are sau nu operații estetice, iar recent, cântăreața a lămurit curiozitatea admiratorilor, explicând dacă a apelat sau nu la bisturiu până în prezent.

Alexandra Stan: „Dacă voi simți nevoia de o modificare, voi face asta”

Alexandra Stan a spus, într-un interviu recent, că până în prezent nu a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni și nu a apelat la intervenții. Cu toate acestea, blondina nu este împotriva acestora și spune că dacă va simți vreodată nevoia să-și facă o modificare, o va face cu toată inima. Deocamdată, cântăreața a explicat că este foarte mulțumită de felul în care arată și își dorește să rămână naturală.

„Nu am, deocamdată, dar nu spun nu. Dacă voi simți nevoia de o modificare, voi face asta fără să stau prea mult pe gânduri. Important e să fim fericiți cu alegerile noastre. Sunt ok cu mine așa. Îmi place cum arăt și nu am simțit să fac asta (n.r implant mamar).”, a declarat Alexandra Stan, pentru ego.ro.

Alexandra Stan a încercat să-și pună capăt zilelor

Invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, Alexandra Stan a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa, multe detalii fiind necunoscute pentru fanii săi.

De exemplu, cântăreața a mărturisit că a fost la un pas de moarte, asta după ce a încercat de două ori să-și ia viața. De asemenea, Alexandra Stan a mai explicat că atunci când îi treceau prin minte respectivele gânduri, vedeta simțea că nu mai are niciun motiv să trăiască.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”  ,   a mărturisit Alexandra Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *