Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexandra Stan, alături de un bărbat misterios în noul ei videoclip. Cum este motivat iubitul ei, George Pușcaș, înainte de meciuri

Alexandra Stan, alături de un bărbat misterios în noul ei videoclip. Cum este motivat iubitul ei, George Pușcaș, înainte de meciuri

15 sept. 2023, 12:57,
în Radio

Alexandra Stan apare alături de un bărbat misterios în noul ei videoclip, lansat la doar o zi după ce iubitul ei a jucat cu Kosovo. Artista și George Pușcaș au o relație de mai bine de o lună, cunoscându-se la clinica deținută de fotbalist. Din câte se pare, Alexandra Stan are un rol important și în mobilizarea atacantului înainte de meciuri.

De mai bine de o lună, Alexandra Stan și George Pușcaș sunt într-o relație, după ce au fost surprinși într-o vacanță în Grecia. Cu toate acestea, la doar o zi după ce fotbalistul a jucat ca titular în partida cu Kosovo, Alexandra Stan a apărut alături de un bărbat atrăgător, tot sportiv și acesta. Cei doi însă au avut o relație pur profesională, fiind actori. Totul s-a petrecut în ultimul videoclip al Alexandrei Stan, „Bine cu puțin rău”, lansat chiar în aceste zile.

George Pușcaș, motivat de antrenor cu ajutorul iubitei lui

George Pușcaș a evoluat ca titular în partida România – Kosovo (scor 2-0), deși au existat multe critici în ceea ce-l privește după meciul modest făcut cu Israel. Selecționerul Edi Iordănescu nu a ținut însă cont de ele și, pentru a-i da un moral bun, a apelat la o metodă inedită pentru a-l mobiliza pe atacantul naționalei, dezvăluită de prezentatorul Horia Ivanovici în emisiunea sa.

„Vă spun în premieră. Ce a făcut Edi Iordănescu, una dintre chestiile minore aparent, ca să motiveze jucătorii să dea totul. George Pușcaș titular, ne-a lăsat mască. Fii atent ce îl duce capul pe Edi Iordănescu. Iubita lui George Pușcaș este cântăreața Alexandra Stan, talentată și frumoasă.

Ca să-l mobilizeze pe Pușcaș la maximum, în timpul încălzirii înainte de meci să se simtă în largul lui și să se relaxeze ce îi dă prin cap lui Edi. La stația de amplificare se pune de 2-3 ori  «Mr. Saxobeat», hit-ul Alexandrei Stan, iubita lui.

Cel mai tare hit al ei. O chestie care pare de caterincă, dar omul să se simtă în largul lui. Ca să vezi cât îl duce mintea pe Edi. A ascultat melodiile fetei pentru ca omul să se simtă fără presiune. O chestie care pare caterincă”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la emiunea lui Fanatik Superliga.

Alexandra Stan, alături de un bărbat misterios în noul ei videoclip

Cu toate acestea, imediat după meciul România – Kosovo, partidă în care George Pușcaș nu a convins, Alexandra Stan a apărut alături de alt bărbat. Nu este însă vorba despre o relație, ci despre o poveste din noul clip al artistei.

„Bine cu puțin rău” este piesa pe care Alexandra Stan a lansat-o în urmă cu puțin timp, o melodie plină de sensibilitate prin care artista vorbește despre iubirile toxice de care trebuie să te detașezi, astfel încât să găsești fericirea binemeritată.

„Lucrurile bune se fac în tihnă… știu că a durat ceva mai mult, dar here it is! Noul clip! Piesa asta înseamnă foarte mult pentru mine. Deși o aveam din noiembrie, am decis să o scot acum de la «sertar» pentru că acum mă regăsesc în ea, acum o simt, acum am avut curajul să fac «bine cu puțin rău»… Să mă rup de el, chiar dacă m-a durut… și acum în sfârșit, îmi este bine. Multumesc pentru inspiratie, babe”, a scris Alexandra Stan pe Instagram.

Cel mai probabil, melodia are la bază o poveste reală, pe care ea a adus-o în fața publicului, cu un videoclip în care apare în ipostaze fierbinți cu modelul și baschetbalistul Tudor Criveanu.

Cum s-au cunoscut Alexandra Stan și George Pușcaș

În urmă cu mai bine de o lună, presa mondenă relata că Alexandra Stan și atacantul naționalei României, George Pușcaș, formează un cuplu de câteva săptămâni. Cei doi s-au cunoscut la petrecerea de lansare a clinicii de înfrumusețare a atacantului din Seria A, acolo unde artista a făcut furori în momentul apariției.

Alexandra a venit îmbrăcată într-o rochiță roz, mulată pe corp, cu care i-a atras atenția fotbalistului, apoi a și declarat că este pregătită de o nouă iubire în viața ei.

„Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important”, spunea Alexandra Stan.

La doar câteva zile de la eveniment, George Pușcaș și-a început concediul pe care a decis să îl petreacă în Mykonos. Alături de el a plecat, surpriză, și Alexandra Stan. Fotbalistul nu a dorit să facă publică relația lor, astfel că a fost discret pe rețelele de social media. Pe de altă parte, Alexandra Stan nu s-a ferit de nimeni și a postat mai multe fotografii în care le-a arătat fanilor vacanța luxoasă din Grecia. Mai mult decât atât, celebra artistă s-a pozat îmbrăcată în tricoul atacantului Naționalei, ca o confirmare practic a legăturii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *