Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Alexandra Sârbu, nutriționist certificat internațional, despre un nou concept de sală de sport pentru femei, la PodcastBZI

LIVE VIDEO – Alexandra Sârbu, nutriționist certificat internațional, despre un nou concept de sală de sport pentru femei, la PodcastBZI

25 sept. 2024, 15:32, 2 ,
Redacția BZI în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Alexandra Sârbu, nutriționist certificat internațional, despre un nou concept de sală de sport pentru femei, la PodcastBZI

În noul episod al #PodcastBZI, discutăm cu Alexandra Sârbu, nutriționist certificat internațional, despre un nou concept de sală de sport dedicată femeilor, care va include și un cabinet de nutriție, servicii de masaj, kinetoterapie și pilates.

Joi, 26 septembrie 2024, de la ora 12:30, Alexandra Sârbu, nutriționist certificat internațional, va povesti în noul episod al #PodcastBZI, moderat de Viorela Dimici, despre un concept inovator de sală de sport dedicată femeilor, care va include un cabinet de nutriție, servicii de masaj, kinetoterapie și pilates. De asemenea, Alexandra organizează maratoane de slăbit, cu peste 500 de participante, și va discuta în interviu despre metode sănătoase de a scăpa de kilogramele în plus.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • ALTA PROASTA, DIN NOU?!

    Ieri faceati publicitate unei proaste care oferea terapie pentru femei.
    Azi faceti reclame altei proaste care ofera lectii de aerobic pentru femei.

    Chiar nu vedeti ca toate chestiile astea sunt vrajeli la care numai femeile proaste pun botul? Pentru barbati de ce nu exista asa ceva?

    Fetelor, daca vreti sfaturi bune, mergeti la un medic adevarat, nu la o mincinoasa ca asta care nu e medic si habar n-are de nimic. Si daca tot nu slabiti, ASTA E! Nu e nicio problema, nu rade nimeni de voi daca sunteti mai grase atata timp cat sunteti oneste si nu mergeti pe strada in fuste mini. Stati linistite ca barbatilor le plac si femeile mai plinute.

  • MESAJ PENTRU FEMEI

    Fetelor, incetati sa mai puneti botul la toate vrajelile.

    Vreti sa slabiti? Mergeti la un medic sa va ofere un regim alimentar bun. Daca nu reusiti sa slabiti, NU E NICIO PROBLEMA! Slabiti acolo cat puteti. Barbatilor le plac si femeile cu putina grasime pe os. Dar incetati odata sa va mai lasati duse cu presul. Nu mai stricati banii pe toate terapiile de rahat si pe nu stiu ce cursuri de aerobic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024