Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexandra Porkolab de la Survivor pare a fi însărcinată. Cum arată burtica ei după trei luni de concurs

Alexandra Porkolab de la Survivor pare a fi însărcinată. Cum arată burtica ei după trei luni de concurs

12 apr. 2023, 10:10,
BZI.ro, în Radio

Concurenta Alexandra Porkolab de la Survivor România pare a fi însărcinată, dacă ținem cont de imaginile cu burtica ei. La intrarea în concurs, blondina afișa un abdomen plat, însă acum, după mai bine de trei luni, lucrurile s-au schimbat. Astfel, nu ar fi exclus să se repete cazul Andreei Antonescu, de la America Express, în ceea ce o privește pe Alexandra Porkolab.

Vești surprinzătoare ar putea veni pentru una dintre concurentele Survivor România, care încă se află în competiție. Și aceasta deoarece de la o vreme aceasta afișează o burtică suspectă. Să fie vorba oare despre o sarcină? Iată așadar cine este concurenta care ar putea deveni mămică în curând.

Alexandra Porkolab de la Survivor pare a fi însărcinată

Fosta „războinică” Alexandra Porkolab a fost luată în vizor în ultima perioadă și s-ar putea să aibă de dat o veste mare. De ceva timp, concurenta a început să afișeze o burtică suspectă. Dacă pe 9 ianuarie, când a intrat în concurs, Alexandra nu avea nicio urmă de burtică, acum, după 14 săptămâni, lucrurile sunt de-a dreptul dubioase.

De la un timp, lucrurile s-au schimbat în cazul blondinei, iar abdomenul plat pe care blondina îl avea a dispărut complet, transformându-se într-o burtică suspectă. Acest lucru i-a dus pe mulți cu gândul la o posibilă sarcină. Cazul ei ne amintește de ce s-a întâmplat și în cazul Andreei Antonescu la America Express. Atunci, artista a participat la competiție fără să știe că este însărcinată. Astfel, același lucru este posibil să se întâmple și în cazul Alexandrei Porkolab.

Este foarte probabil ca fosta „războinică” să fie însărcinată fără să știe și să aibă o surpriză de proporții când va ajunge acasă. De asemenea, este posibil și ca ceea ce se întâmplă cu corpul Alexandrei să aibă drept cauză condițiile dure din Dominicană, referindu-ne la schimbări hormonale dar și lipsa hranei.

Alexnadra Porkolab este o mămică fericită

În altă ordine de idei, Alexandra Porkolab a devenit mămică pentru prima oară în 2018. Atunci,ea a adus pe lume o fetiță și este cât se poate de mândră de ea. Experiența sarcinii și rolul de mamă au remodelat-o pe Alexandra Porkolab, iar acum centrul universului ei este fiica sa.

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu înseamnă că te transformi din zână în slugă. Înseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reîncepi proiectele, știind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire”, spunea Alexandra Porkolab în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *