Prima pagină » Cancan » Alexandra Harra, apariții incendiare în Playboy. Cum a reușit să aibă succes fiica celebrei Carmen Harra

Alexandra Harra, apariții incendiare în Playboy. Cum a reușit să aibă succes fiica celebrei Carmen Harra

09 nov. 2021, 15:36,
în Cancan

Alexandra Harra a atras privirile tuturor după aparițiile incendiare în Playboy. Frumoasa blondină s-a remarcat imediat în showbiz, iar admiratorii se întreabă cum a reușit să aibă succes fiica celebrei Carmen Harra. 

Formele voluptoase ale tinerei și atitudinea dezinhibată au propulsat-o imediat în lumea mondenă, iar detaliile din viața ei privată au reușit să stârnească interesul publicului.

Alexandra Harra, extrem de provocatoare în Playboy

Fiica celebrei Carmen Harra a reușit să atragă atenția tuturor odată cu apariția sa în revista Playboy. Blondina și-a etalat cu încredere corpul de invidiat și și-a asumat decizia de a poza nud. La doar 23 de ani vedeta a pozat în revista pentru bărbați, iar pictorialul provocator avea să îi aducă celebritatea. 

Tânăra a declarat la acea vreme că va renunța la haine pentru a se mândri cu fizicul și formele ei atât de apreciate de bărbați. Mai mult decât atât, aceasta a fost conștientă și de criticile pe care avea să le primească, dar a dorit să distrugă și unele prejudecăți ale oamenilor:

„Niciodată nu m-am gândit că va veni ziua când voi poza nud în Playboy. Am cântărit avantajele şi dezavantajele. M-am gândit că, pe de-o parte, oamenii m-ar judeca, spunând că sunt doar o fată care caută drumul rapid către faimă prin expunerea corpului ei.

Pe de altă parte, mi-am amintit că n-am trăit niciodată în funcţie de prejudecăţile oamenilor şi că apariţia în Playboy e posibilă o dată în viaţă. Sunt mai mult decât încântată că-mi voi arăta senzualitatea, romantismul şi feminitatea. România nu a avut niciodată în paginile Playboy o femeie voluptuoasă, cu forme, şi era timpul să fac asta”, a povestit la acea vreme Alexandra Harra.

Blondina locuiește de mai mulți ani în America și se bucură de o viață de lux. Aceasta a revenit în atenția publicului de mai multe ori după ce s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri.

Fiica lui Carmen Harra se bucură de succes în mediul online

Frumoasa blondină are în prezent un număr impresionant de admiratori pe rețelele de socializare. Aceasta atrage privirile tuturor după ce postează fotografii extrem de sexy pe contul ei de Facebook și nu ezită să își etaleze formele apetisante ori de câte ori are ocazia.

Mai mult decât atât, Alexandra Harra a declarat în nenumărate rânduri că este mulțumită de fizicul ei și de formele generoase. Ea a fost uneori criticată pentru proporțiile voluptoase, însă tânăra s-a declarat mândră de posteriorul ei generos și de șoldurile proeminente:

„Bărbații din America salivează după mine. În România, dacă nu ești foarte slabă, automat ești catalogată drept grasă. Vreau să schimb falsa noțiune prin care dacă ești slab, ești și frumos.”, spunea blonda în urmă cu câțiva ani.

Se pare că formele apetisante ale Alexandrei i-au adus celebritatea, fiind comparată cu frumoasa Kim Kardashian. 

La 35 de ani, fiica lui Carmen Harra se bucură de succes în mediul online. Aceasta publică numeroase videoclipuri în care oferă sfaturi de frumusețe femeilor și trucuri prin care să se mențină în formă. Tânăra este și consilier în relații și a scris împreună cu mama ei o carte despre cele mai frecvente probleme în cuplu. Totodată, blondina care locuiește în America are mai multe proiecte de colaborare cu reviste celebre și se declară o expertă în relații și consiliere de cuplu.

După aparițiile provocatoare în revista Playboy, Alexandra Harra a devenit celebră în lumea mondenă. Frumoasa blondină și-a asumat faptul că a pozat nud la 23 de ani și nu ezită să își etaleze formele voluptoase pe rețelele de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *