Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor: „Vă deranjează mult șuncile astea, dar nu îmi pasă”

Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor: „Vă deranjează mult șuncile astea, dar nu îmi pasă”

13 iul. 2022, 10:47,
BZI.ro, în Radio

Fosta „războinică” Alexandra Duli pare că a pierdut lupta cu kilogramele și s-a îngrășat după ce a revenit de la Survivor România. Aceasta, la fel ca mulți dintre participanții la emisiunea de supraviețuire, a suferit mult în Dominicană din cauza lipsei hranei. Așa că, odată ajunsă în țară, Alexandra Duli și-a făcut toate poftele, fără a mai ține cont de siluetă.

Condițiile de la Survivor România au fost deosebit de grele, iar concurenții s-au lovit cel mai adesea de lipsa hranei. Astfel, mulți dintre ei au ajuns să slăbească spectaculos, în unele cazuri fiind vorba de zeci de kilograme pierdute. Cu toate acestea, odată ajunși acasă aceștia s-au pus pe picioare! Este și cazul Alexandrei Duli, care a început competiția în echipa „Războinicilor”!

Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor

Alexandra Duli a ajuns departe în concursul de supraviețuire, însă o eliminare neașteptată a despărțit-o de visul de a ajunge în marea finală și de a câștiga competiția. La fel ca și colegii ei, tânăra nu a dus lipsă de momente critice în timpul emisiunii, când mâncarea nu ajungea, fiind puțină sau spre deloc.

Odată ajunsă acasă din Republica Dominicană însă, se pare că Duli s-a răsfățat cu tot ce nu a putut mânca în perioada filmărilor! Fosta Războinică a glumit pe rețelele de socializare că a pus „șunculiță” pe ea în ultima perioadă, explicând însă că acest lucru nu o deranjează deloc!

Ce-i drept, tânăra s-a mai „împlinit”, față de silueta pe care o afișa la Survivor, iar discursul ei de „body positivity” i-a surprins în mod plăcut pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Se pare însă că unii internauți i-ar fi reproșat Alexandrei că s-a îngrășat, însă fosta concurentă de la Survivor le-a dat rapid replica!

„Știu că vă deranjează foarte mult șuncile astea ale mele, dar am un fund așa de mare… așa că nici nu îmi pasă. Și, dacă chiar vă deranjează, să îmi trimiteți bani ca să pot să merg la sală”, a glumit Duli în mediul online.

Cine este de fapt Alexandra Duli

Alexandra a intrat prima dată în atenția publicului român grație participării la emisiunea Burlacul. Acolo, ea s-a calificat chiar în finală și a încercat s-ă îl cucerească pe Andi Constantin. Nu a reușit, însă mai apoi s-a mutat la televiziunea concurentă, Pro TV, participând la Survivor România. Aici, Alexandra Duli a făcut parte din echipa Războinicilor, după care, după ce s-au reunificat echipele, a fost cooptată în tribul „Vulturilor”. A primit cu regret vestea eliminării, după ce a fost propusă în consiliul de nominalizare.

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți”, a declarat atunci Alexandra, cu lacrimi în ochi.

În vârstă de 24 de ani, fosta Războinică este cunoscută publicului şi datorită participării sale la emisiunea „Burlacul”, de la Antena 1, unde a încercat să îl cucerească pe Andi Constantin. În plus, se pare că numele ei real este Alexandra Mucea. Astfel, cu acest nume a participat ea în show-ul „Burlacul”, cu un an în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *