Prima pagină » Cancan » Alexandra Duli de la Survivor pare să aibă probleme în viața reală. Războinica trăiește la Londra de câțiva ani

Alexandra Duli de la Survivor pare să aibă probleme în viața reală. Războinica trăiește la Londra de câțiva ani

06 feb. 2024, 11:18,
BZI.ro, în Cancan

„Războinica” Alexandra Duli de la Survivor pare să se confrunte cu probleme pe mai toate planurile în viața de zi cu zi. Din punct de vedere profesional, aceasta se află pe o pantă descendentă, fiind retrogradată la locul de muncă. Totodată, Alexandra Duli nu este împlinită nici în plan sentimental și încă își mai așteaptă alesul.

Alexandra Duli, în vârstă de 26 de ani, este pentru a doua oară în Republica Dominicană. Tânăra s-a născut și a terminat liceul în Lupeni – Hunedoara, iar studiile universitare și le-a făcut în Marea Britanie. Dacă în urmă cu doi aceasta era manager de hotel, în prezent nu mai ocupă această poziție. Totodată, anterior primei participări la Survivor, Alexandra Duli a participat și la emisiunea matrimonială „Burlacul”, de la Antena 1.

Alexandra Duli de la Survivor pare să aibă probleme în viața reală

Având numele real Mucea, Alexandra Duli face parte din echipa „Războnicilor” de la Survivor All Stars. Stabilită de câțiva ani în Marea Britanie, tânăra a absolvit Universitatea din Kent în urmă cu aproape 5 ani. Viața simpaticei șatene nu a fost încununată de succes după prima participare la celebrul show de supraviețuire. Astfel, la acea vreme, Alexandra (Mucea) Duli ocupa un post de manager de hotel în Londra.

Numai că, în prezent, viața profesională a tinerei a suferit ceva schimbări, iar acum Alexandra este doar recepționistă în industria ospitalității. Probabil acesta a fost și motivul pentru care a a acceptat, fără a sta pe gânduri, oferta producătorilor de la Pro TV. Tânăra pare să se fi antrenat destul de mult la sala de fitness și are de gând să demonstreze tuturor că a evoluat. Ținta ei este, evident, să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Mi-a fost dor de niște cocos prăjit. N-am cum să refuz oferta, mai ales că o să fie ceva istoric ce se întâmplă. Survivor All Stars a venit și la noi. De data asta, vreau să demonstrez că am evoluat și am luat sportul mai în serios. Chiar merg la sală, mă antrenez destul de mult și vreau să arăt că pot mai mult”, a precizat Alexandra Duli.

A avut o copilărie marcată de greutăți

În 2022, la prima participare la Survivor, „Războnica” făcea dezvăluiri neașteptate despre copilăria sa. A reușit să facă față foametei și condițiilor vitrege din Republica Dominicană datorită mediului în care a crescut. Alexandra Duli a recunoscut faptul că, din cauza situației materiale precare, încă de când era copil a trebuit să îndure foamea.

„Când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea. Dar, în rest, făceam foamea. Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi. Poate la recompense mâncam mai mult decât în viața mea reală”, povestea Alexandra în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024