Prima pagină » Radio » Actualitate » Alexandra Duli a pozat fără sutien pe Instagram. Fosta Războinică poartă o rochiță din plasă

Alexandra Duli a pozat fără sutien pe Instagram. Fosta Războinică poartă o rochiță din plasă

21 iul. 2022, 14:51,
în Radio

Alexandra Duli, fosta concurentă de la Survivor România 2022, a publicat o poză, în care apare fără sutien, pe contul de Instagram. Simpatica fostă Războinică și-a obișnuit fanii cu felul ei de a fi de la emisiunile la care a participat. Reamintim că în afară de show-ul de supraviețuire, Alexandra Duli participase anterior la Burlacul, unde ajunsese până în finală.

În vârstă de 24 de ani, simpatica Alexandra a reușit să ajungă departe în emisiunea de supraviețuire, însă nu până acolo unde și-ar fi dorit. După 15 săptămâni petrecute în jungla dominicană, o eliminare neașteptată a despărțit-o de visul de a ajunge în marea finală. Cu toate acestea, ea recunoaște că participarea la Survivor România a fost o experiență interesantă, din care a avut doar de învățat. În plus, anterior ea apăruse în emisiunea Burlacul, unde a încercat să-i câștige inima lui Andi Constantin. Și totuși, nu a reușit chiar dacă a fost foarte aproape.

Alexandra Duli a pozat fără sutien pe Instagram

Fanii Alexandrei Duli erau obișnuiți cu ipostazele sexy ale acesteia, deoarece aceasta a uzat de toate armele seducției la Burlacul. Cu toate acestea, ea a părut mult mai atrăgătoare la Survivor România, la petrecerea de unificare. Astfel, mai „faimoasă” decât ceilalţi Războinici, Alexandra Duli s-a remarcat printr-o ţinută foarte sexy, purtând atunci o rochie roşie, mulată, cu decupaje laterale şi prindere cu şnururi la spate.

Acum, la ceva timp după terminarea show-ului de supraviețuire, tânăra revine cu noi ipostaze provocatoare. Așa se face că Alexandra Duli s-a fotografiat de curând într-o ipostază extrem de provocatoare și a postat poza pe contul ei de socializare. Tânăra s-a dus la un centru SPA din București și s-a fotografiat lângă un palmier. Îmbrăcată extrem de sexy, doar cu o pereche de bikini și o rochiță din plasă, transparentă, care i-a lăsat sânii goi la vedere.

„Știu că vei face zoom…”, a scris Duli, în dreptul fotografiei care a adunat rapid mii de aprecieri din partea internauților.

Alexandra Duli a avut o copilărie dificilă

Dacă în prezent ea pare o tânără pe picioarele ei, având chiar un relativ succes în plan profesional, nu același lucru se poate spune cu privire la trecutul ei. Astfel, de curând s-a aflat și care este povestea cu privire la numele ei real. Deși la Burlacul a participat cu numele Alexandra Mucea, la emisiunea de supraviețuire a fost prezentată ca Alexandra Duli.

Tânăra le-a spus fanilor de ce preferă să i se spună Duli, dacă numele ei real de familie este Mucea. Fosta concurentă de la Survivor a explicat că Duli este numele de domnișoară al mamei sale. Părinții ei au divorțat când ea avea 9 ani, iar față de mama ei simte o recunoștință profundă.

Mai mult, până acum câțiva ani, Alexandra a trăit mai mulți ani în Londra, unde a absolvit Universitatea din Kent. Cu toate acestea, ea a avut o copilărie dificilă, din cauza problemelor cu banii care apăreau adesea.

„Când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea. Dar, în rest, făceam foamea. Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi”, a povestit tânăra în emisiunea „La Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *