Prima pagină » Cancan » Alexandra Dinu intră în juriul emisiunii „Românii au talent”. Pe cine va înlocui fosta soție a lui Adrian Mutu

Alexandra Dinu intră în juriul emisiunii „Românii au talent”. Pe cine va înlocui fosta soție a lui Adrian Mutu

09 oct. 2020, 14:55,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa actriță Alexandra Dinu se alătură echipei Pro TV şi intră în juriul emisiunii „Românii au talent” în locul lui Mihai Petre. Conform producătorilor, noul sezon al emisiunii vine şi cu surprize pe măsură.

Caravana talentului a străbătut opt orașe pentru a-i găsi pe acei români pregătiți să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon! Astfel, noul sezon al „Românii au talent” vine cu surprize pe măsură, printre care și un nou membru al juriului.

Alexandra Dinu intră în juriul emisiunii Românii au talent

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. În acest sezon, renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va mai face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se va alătura Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. La începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la Pro TV. Iar din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că Acum este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!” – Alexandra Dinu

Alexandra Dinu – carte de vizită

Alexandra Mirela Dinu s-a născut pe 3 ianuarie 1981 în familia formată din Liliana și Tiberiu Dinu – demnitar român. Ea a devenit un nume în showbizul autohton la doar 19 ani. A terminat Liceul „Jean Monnet” din București şi a debutat că prezentatoare la postul TVR 2 cu emisiunea Trupa DP2. Din 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV.

A fost cunoscută inițial ca soție a celebrului fotbalist Adrian Mutu (2001-2003) și mama fiului lor Mario Mutu. Însă în 2002, a reușit să dea lovitura o dată cu rolul din comedia „Garcea și oltenii”, un film admirat de unii și îndelung contestat de alții.

Din 2003 se desparte de Mutu și pleacă în Italia unde devine una dintre interpretele române apreciate peste hotare. Inițial a prezentat rubrica „Meteo” la postul Rete4, ce îi aparține lui Silvio Berlusconi. Apoi a devenit cunoscută datorită rolurilor din serialele „Îl commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri” și „Capri”.

Aşadar, după 17 ani peste hotare, Alexandra Dinu revine în țară şi intră în juriul emisiunii „Românii au talent”, în locul lui Mihai Petre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *