Prima pagină » Local » Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, mai rămâne în pușcărie 30 de zile – UPDATE

Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, mai rămâne în pușcărie 30 de zile – UPDATE

26 iun. 2024, 08:54, 15 ,
în Local

Avocata Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, ajunge astăzi, 26 iunie 2024, din nou în fața judecătorilor. Aceasta va afla dacă mai rămâne în puşcărie sau va mai fi pusă în libertate.

UPDATE: Alexandra Cioată va mai sta 30 de zile în arest preventiv.

Știre inițială

Noul termen al avocatei îi poate prelungi arestul preventiv pentru încă 30 de zile.

Vă aducem aminte că Alexandra Cioată se află deja de o lună în spate gratiilor, după ce a lovit intenționat un motociclist.

„În seara respectivă, mă îndreptam spre casă, ieșisem cu niște prieteni, iar la un semafor, mai jos de locul în care a fost accidentul, am prins roșu. Eram pe prima bandă, a doua bandă era o mașină, nu m-am uitat ce mașină era. Stăteam cu mâinile pe rezervor, așteptam să se facă verde, pentru a pleca de la semafor. În partea stângă, șoferul mașinii respective tura motorul, m-am întors o secundă și m-am uitat la semafor. Când s-a făcut verde, am plecat, nu am plecat tare cu motorul, dar am plecat înaintea mașinii. În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat. La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să vad dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine. După cum se vede pe filmare, eram pe prima bandă, mașina la fel și s-a izbit în spatele meu, intenționat”, a mai spus Alexandru.

Comentarii
  • Scroafa drogată vrea să scape pe imaș ?

  • Îi vor da drumul, așa cum i-au dat și șoferiței băute care a omorât patru oameni pe Păcurari.

  • Cum este posibil sa o puna in liberate dupa ceea ce a facut ,a vrut sa omoare o persona cu filmari dovezi Clare si sa aiba posibilitatea de a fi libera ?nu este posibil ,ea nu este la prima abatere de acest gen.Daca o pun in liberate atunci nu mai exista justitie!!EU una nu o sa mai am incredere in justitie.

  • Scapa si Elena Udrea astazi. Gata, s-au saturat de cat lesby au facut…

  • spaima lu ma’ta

  • Monica Cioata, Alexandra Cioata ….cine mai urmeaza?

  • Iese săraca în călduri maxime la cât a stat fără ștromeleag, îți dai seama ce pățește primul care pune mâna pe ea?

    • Iesenii va doresc sa va duceti in cap !!

      Felicitari doamnei avocat!👏👏👏
      A condus foarte corect!!
      Asa tb executati cei doi AVORTONI CORDITI POPONARI fatati din Breazu
      IS 20 CXD
      IS 26 DTZ
      Avortoni Corditi Poponari

  • R E A L I T A T E A

    I-au dat ei drumu la aia care ruptă de băutură a omorât 4 oameni o dată, d-apoi lu asta?!

  • 2 proști care s-au șicanat în trafic, 2 proști care nu pot face diferența între un joc pe calculator și stradă ! Se vede clar cum s-au urmărit (Mercedesul chiar dacă e mașină SH, nu poate fi mai iute ca o motocicletă, nici măcar ca una de 125 cmc) și cănd a ajuns aproape de el, tâmpitul a frânat ! Dacă ești pe motor și ai accelerat, apăi du-te boule să nu te mai vadă după 3 secunde ajungi la 100 km/h nu te juca de-a animalu cu 2 spinări !
    Pt ce să o țină în arest ? Nu a murit nimeni, nici măcar nu a avut un os rupt prostul cu motor (dacă Dumnezeu le dă motoare la toți proștii, de aia mor câte 2 pe săptămână). Dacă ar fi fost o consecință, alta decât avarierea moto atunci era tentativă de omordar așa rămâne doar părăsirea locului accidentului (dacă zilele de îngrijiri medicale depășesc 21 și dacă este plângere prealabilă – doar atunci e accident în rest este doar tamponare)
    Ambii proști au găsit ce au căutat, numai că putea să iasă mai rău, data viitoare nu se știe !

  • Excrementu cu Audi negru, care astăzi te-ai făcut pe strada Ipailanti pe la ora 12,10, măta mai bine se kk, decât făcea un așa prost ca tine idiottule! Ești mai prost ca un kkt!

  • Venim în vizita la ea

  • Individa aceasta va scapa, asa cum Victor Ion Axinte si Iulian Gafon au scapat, desi am omorat oameni nevinovati, fiind depistati bauti la volan.

  • Boarfa asta trebuie EXECUTATA public !!!!!!!!!!!!!!!

  • clientul multumit

    ce tarife si ce servicii are ? vreau o programare pentru o ora in weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *