Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia! Când va avea loc evenimentul

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia! Când va avea loc evenimentul

23 mai 2023, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Întrebat tot mai des despre căsătorie, artistul a vorbit recent despre nunta cu mama copiilor săi.

Antonia și Alex Velea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de peste un deceniu. Au împreună doi copii și au întemeiat deja o familie.

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Deși sunt împreună de peste zece ani și au doi copii, Alex Velea și Antonia nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Velea a declarat că el și Antonia nu au deocamdată planuri de nuntă. Totuși, artistul a asigurat că, atunci când se vor hotărî să se căsătorească, își vor anunța cu siguranță publicul.

„Habar nu am (n.r. când o să fie căsătoria). O să aflați cu siguranță din timp, ca să vă pregătiți costumele. Da, 10 ani (n.r. de când sunt împreună). (…) Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune.

Sunt logodiți de aproape doi ani

În vara anului 2021, după nouă ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Chiar artistul a fost cel care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu inelul superb pe care i l-a oferit iubitei sale.

„A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!”, a fost mesajul scris de Velea lângă fotografia cu logodnica sa.

Ce spune Antonia despre căsătorie?

Antonia și Alex Velea au vrut să se căsătorească înainte de pandemie, însă virusul le-a dat planurile peste cap. Recent, Antonia a declarat că ea și partenerul său nu au mai avut timp să se gândească la pasul cel mare pentru că sunt foarte ocupați. În plus, cei doi preferă să fie discreți atunci când vine vorba despre căsătorie și nu dau prea multe detalii despre cum și-ar dori să fie marele eveniment.

„Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a declarat Antonia, pentru viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`