Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Pițurcă, gesturi tandre cu o brunetă. Cine este tânăra de 21 de ani cu care s-a afișat in club

Alex Pițurcă, gesturi tandre cu o brunetă. Cine este tânăra de 21 de ani cu care s-a afișat in club

08 sept. 2024, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Alex Pițurcă a fost seara trecută în club și se pare că fostul fotbalist nu a trecut neobservat. Spunem asta pentru că s-a afișat cu o brunetă. Tânăra are 21 de ani și face parte din lumea bună a Capitalei.

Alex Pițurcă se bucură din plin de perioada de când este un bărbat singur, așa că, seara trecută, a fost în club. S-a afișat alături de prieteni, dar și de o tânără în vârstă de 21 de ani.

Alex Pițurcă, gesturi tandre cu o brunetă

Pe Instagram, Alex Pițurcă a postat un videoclip în care apare alături de o tânără, de profesie model, pe numele ei Denisa Lin. Fostul fotbalist și bruneta par apropiați, iar la un moment dat, tânăra îl sărută pe obraz pe Alex Pițurcă.

Nu știm dacă există ceva între cei doi, dar cert este faptul că în club au existat gesturi tandre, iar cei doi se și urmăresc reciproc pe Instagram.

Denisa Lin nu este străină de lumea mondenă de la noi. Pe lângă faptul că este model, tânăra a devenit cunoscută și de la o vârstă fragedă, după ce și-a făcut un canal de YouTube.

A început să posteze primele videoclipuri pe când avea 13 ani, în ianuarie 2015, iar numărul de aprecieri și urmăritori a crescut de la un an la altul. Cu unul dintre videoclipuri a strâns mai mult de 100.000 de vizualizări.

Despre ea se mai știe că este jumătate chinezoaică, jumătate româncă. Tatăl ei s-a născut în China, iar mama ei este româncă.

Fostul fotbalist își dorește ca viitoarea iubită să nu fie persoană publică

În urmă cu ceva timp, Alex Pițurcă spunea în mediul online că și-ar dori ca viitoarea lui iubită să nu fie persoană publică pentru că ar vrea ca partenera lui să se concentreze doar pe viața de familie și creșterea copiilor.

„Îmi doresc o soție care să nu aibă conturi pe rețelele de socializare sau să aibă un cont privat. Să nu apară în videoclipuri, să nu fie publică. Îmi doresc ca soția mea să își îndrepte toată concentrarea către lucrul care este cel mai important pentru mine, adică către copiii mei și viitoarea mea familie”, spunea Alex Pițurcă, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *