Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Leonte, prima apariție publică după despărțirea de Theo Rose! În compania cui a fost surprins

Alex Leonte, prima apariție publică după despărțirea de Theo Rose! În compania cui a fost surprins

07 aug. 2022, 10:20,
în Cancan ultimă oră

Vestea că Alex Leonte și Theo Rose și-au spus adio după cinci ani de relație i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, dar și pe apropiații celor doi. Cântăreața și nepotul lui Nea Mărin au vrut să fie destul de discreți în privința despărțirii, asta până când paparazzi au surprins-o pe aceasta în compania noului ei iubit.

Ulterior, Theo și fostul ei partener au confirmat despărțirea și au dezvăluit că totul s-a întâmplat amical, fără scandal. Acum, la câteva zile de la anunț, Alex Leonte a bifat și prima apariție în public, alături de un solist cunoscut.

Alex Leonte, prima apariție publică după confirmarea despărțirii

Alex Leonte și Theo Rose par să își vadă în continuare de viață, după anunțul despărțirii. Dacă artista postează tot timpul imagini de pe platourile de filmare, în care apare și actualul ei iubit, nepotul lui Nea Mărin preferă să se bucure la maxim de noul statut de burlac și să-și petreacă timpul în compania prietenilor. Dovada stă chiar în ultimul clip pe care Mario Fresh l-a postat pe rețelele de socializare, cu fostul partener al lui Theo Rose.

În imaginile publicate de solist Alex apare cu zâmbetul pe buze, semn că starea lui de spirit este una din ce în ce mai bună.

Alex Leonte, despre motivul despărțirii de Theo Rose

Fotografiile apărute în presă cu Theo Rose și Anghel Damian, în timp ce se sărutau, au iscat un val de controverse în mediul online. Mulți dintre cei care o urmăresc au acuzat-o pe artistă de infidelitate, iar Alex Leonte a ținut să clarifice acest subiect și să dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii:

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje.

Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să-mi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să-mi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a scris Alex Leonte, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *