Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Leonte, la un pas de a ajunge în spital, după o surpriză făcută iubitei. Ce gest a făcut din iubire: „Știam că îi plac”

Alex Leonte, la un pas de a ajunge în spital, după o surpriză făcută iubitei. Ce gest a făcut din iubire: „Știam că îi plac”

06 iul. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Alex Leonte i-a făcut o surpriză iubitei sale care putea să-l trimită direct la spital. Nepotul lui Nea Mărin este un bărbat romantic și îi face numeroase cadouri Manuelei Lupașcu, spre surprinderea și încântarea ei. Iată ce a făcut acesta și și-a riscat sănătatea!

Se spune că pentru dragoste ești dispus să faci orice, așa fiind și în cazul lui Alex Leonte. Pentru a-i aduce o bucurie iubitei sale, a fost la un pas să ajungă în spital, având o alergie puternică la flori.

Alex Leonte, sacrificiu pentru iubita lui

Alex Leonte și Manuela Lupașcu formează un cuplu de aproape doi ani și și-au creat amintiri de neuitat. Cei doi au dus relația lor la un nivel înalt și se bucură de fiecare moment pe care îl au împreună.

Designerul vestimentar a vorbit despre numeroasele surprize pe care i le face Alex Leonte și le consideră speciale, mai ales când nu este o ocazie specială. Manuela Lupașcu a rememorat o amintire de anul trecut, de la ziua sa de naștere, când a primit un buchet de flori.

Cei doi nu erau împreună, iar nepotul lui Nea Mărin a decis să apeleze la un curier pentru a-i oferi florile. Cu toate că vedeta a fost extrem de încântată și emoționată, după ce a citit și scrisoarea primită, Alex Leonte risca să ajungă în spital, având alergie la flori. Acesta a trebuit să țină buchetul acasă în noaptea de dinainte de livrare și mărturisește că nu a putut dormi.

Manuela Lupașcu și-ar dori să fie mireasă

Manuela Lupașcu se visează mireasă, dar consideră că nu este un scop pentru ea. În cadrul unui interviu a oferit câteva detalii cu privire la inelul de logodnă, apoi a preferat să lase alte detalii învăluite în mister, pentru ca iubitul ei să se gândească de unul singur. Spune că acest pas se face în momentul în care simți, iar ea va aștepta până atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`