Prima pagină » Cancan » Alex Dobrescu are un nou ordin de protecție! A fost reclamat de Cristina, fosta soție

Alex Dobrescu are un nou ordin de protecție! A fost reclamat de Cristina, fosta soție

21 mai 2024, 10:12,
BZI.ro, în Cancan

Alex Dobrescu, fostul partener al Cristinei Cioran, are un nou ordin de protecție pe numele său, de data aceasta din partea fostei soții. Cristina Dobrescu l-a reclamat la poliție astfel că bărbatul nu mai are voie să se apropie de ea și de băiatul lor. În plus, în urmă cu o lună, Alex Dobrescu a fost obligat de instanță să poarte o brățară de supraveghere la picior, în urma scandalului cu Cristina Cioran.

Alex Dobrescu a ajuns, din nou, în fața oamenilor legii și a mai bifat încă o „reușită”. De această dată, fosta soție a bărbatului, Cristina Dobrescu, a cerut un ordin de protecție împotriva lui și l-a și primit. Femeia își dorește ca fostul soț să nu se mai apropie de ea și de fiul ei, iar dorința i s-a îndeplinit, căci sentința a fost în favoarea ei. Astfel, Alex Dobrescu nu are voie vreme de trei luni să se afle în prejma lor. Totuși, sentința nu este definitivă, potrivit Cancan.

Alex Dobrescu are un nou ordin de protecție

La nicio lună de când a fost obligat de instanță să poarte o brățară de supraveghere la picior, în urma scandalului avut cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu primește o nouă veste proastă. De data aceasta și fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui și l-a obținut. Bărbatul pare că este urmărit de ghinion, însă toate aceste lucuri par să nu îi tulbure prea mult liniștea.

În cursul zilei de 20 mai, la Judecătoria Sectorului 2, Alexandru Dobrescu a fost chemat din nou în fața instanței, pentru un alt ordin de protecție. De data aceasta, reclamanta a fost Cristina Dobrescu, fosta sa soție. Se pare că în urma unui scandal recent, femeia a decis că trebuie să ia atitudine și să îl țină pe fostul partener departe de ea și fiul pe care îl au împreună.

Decizia instanței a fost în favoarea Cristinei Dobrescu, iar acum fostul soț al acesteia are interzis ca trei luni să se apropie de ea sau de copil. Astfel, lucrurile par că se complică pentru Alex Dobrescu, însă bărbatul nu pare prea afectat nici de acestă situație. Decizia instanței în ceea ce privește noul ordin de protecție nu este definitivă, iar fostul iubit al Cristinei Cioran poate face apel în termen de trei zile.

Alex Dobrescu nu pare afectat de această decizie

În pofida faptului că a fost reclamat de Cristina Cioran, dar nici fosta soție nu vrea să mai audă de el, Alex Dobrescu se arată cât se poate de relaxat. El spune despre mama băiatului său că a exagerat cu această acțiune. Bărbatul a vorbit despre motivele ce au împins-o pe Cristina Dobrescu să ceară un ordin de protecție și a concluzionat spunând că și aceasta, precum și Cristina Cioran sunt invidioase pe el, motiv pentru care încearcă să îi facă viața grea.

„Cineva mi-a trimis niște bani, pe cardul ei, pentru că eu aveam niște probleme cu al meu. Când m-am dus să-i iau, m-a blocat peste tot. Și de pe telefonul ei și al lui Noel (n.r. – fiul celor doi). Am aruncat din stradă cu un ghiveci în balconul ei. L-am luat de la o florărie. Ea nici nu era acasă. Și s-a dus repede la poliție. Ambele sunt invidioase pe tinerețea mea. Și pe succesul meu”, a declarat Alex Dobrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *