Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Dima a devenit tată a doua oară. Jurnalistul se poate declara un bărbat împlinit

Alex Dima a devenit tată a doua oară. Jurnalistul se poate declara un bărbat împlinit

17 iun. 2022, 18:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alex Dima și-a surprins fanii din mediul online cu un anunț neașteptat. A devenit tată pentru a doua oară, după ce iubita lui a adus pe lume un băiat. Cei doi au preferat să fie discreți în legătura cu sarcina. Jurnalistul mai are o fetiță, Sara, din căsătoria cu Roxana, care s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite.

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Jurnalistul a devenit tată pentru a doua oară, iar acum are un băiat.

Alex Dima a devenit tată a doua oară. Jurnalistul are un băiat

De această dată, jurnalistul de la PRO TV a venit cu o veste minunată. Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui, Georgiana a adus pe lume un băiețel. Alex și iubita lui au preferat să fie discreți în legătura cu sarcina, motiv pentru care puțină lume știa că cei doi vor deveni părinți. Astfel, jurnalistul le-a făcut o surpriză fanilor săi.

„Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gângurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Mulțumesc medicilor și cadrelor medicale de la SANADOR pentru felul în care ne-au înconjurat cu grijă și zâmbete! Să fim și să fiți sănătoși!”, a fost mesajul postat de Alex Dima, pe retelele de socializare, alături de o poză cu fiul său.

Alex Dima și-a găsit iubirea

Alex Dima mărturisește că a găsit puterea de a merge mai departe și nu a făcut nicio greșeală pentru că s-a gândit că are un copil de crescut, pe care nu vrea să-l părăsească. În urmă cu trei ani a venit norocul peste el și i-a scos-o în cale pe Georgiana, cea alături de care și-a găsit fericirea.

S-au întâlnit întâmplător, la aeroport, iar trei luni mai târziu s-au văzut din nou și de atunci sunt de nedespărțit. Spune că ea este femeia care îl face fericit, care îl ascultă și îl înțelege în orice situație, dându-i puterea să fie în continuare un luptător.

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”, a mărturisit Alex Dima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *