Prima pagină » Local » Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare pentru trafic de droguri!
Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare pentru trafic de droguri!

Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare pentru trafic de droguri!

15 iun. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare. Acesta a fost pedepsit recent de judecători pentru trafic de droguri. Alex Corduneanu a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu

Alex Corduneanu speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare! Membrul clanului interlop ieșean a fost pedepsit recent de judecători pentru droguri! Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Alex Corduneanu la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
Instanța a menținut măsura arestării preventive și a dispus confiscarea specială a cantității de droguri de mare risc de la fiul lui Costel Corduneanu, respectiv cantitatea de 33,39 grame de heroină. Decizia a fost, însă, contestată de Alex Corduneanu. Astăzi, la Curtea de Apel Iași are loc un nou termen din procesul în care membrul clanului interlop ieșean a fost condamnat la închisoare din cauza drogurilor.

Alex Corduneanu, condamnat la închisoare cu executare după ce a fost prins cu 30 de grame de droguri

În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus trimiterea în judecată a fiului lui Costel Corduneanu, Alex Corduneanu. Asta, după ce, la finele anului trecut, Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști pentru că a fost prins având droguri (peste 30 de grame de heroină) asupra sa. Totul s-a întâmplat în județul Vaslui, dar cazul a fost preluat de anchetatorii din Iași.
După ce a fost prins, membrul clanului interlop ieșean le-a spus anchetatorilor că avea drogurile pentru consum propriu. La scurt timp, el a fost ridicat și dus inițial la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.

Prins cu droguri de către oamenii legii dintr-o întâmplare

Alex Corduneanu a fost prins dintr-o întâmplare, el nefiind urmărit de polițiști. Așadar, în Bârlad a fost spart un magazin, iar suspecții au folosit o mașină roșie. Pentru a ajunge la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ. La un moment dat, la intrarea în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat de culoare roșie. În autoturism se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Oamenii legii au făcut verificări și au descoperit droguri la Alex Corduneanu.
Ulterior, fiul lui Costel Corduneanu a fost dus la audieri. La câteva zile, procurorii au propus arestarea preventivă, iar judecătorii au admis cererea formulată pe numele fiului liderului clanului Corduneanu. Alex Corduneanu a contestat de mai multe ori măsura arestării preventive.

Amintim că, tot în urmă cu câteva săptămâni, liderul clanului Corduneanu, Costel, a mers să se predea la sediul IPJ Iași, după ce a fost condamnat definitiv. Deocamdată, Costel Corduneanu se află după gratii, dar acesta ar putea părăsi în curând Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, el având posibilitatea de a solicita liberarea condiționată.
În schimb, rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii ieșeni în cazul lui Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, după ce acesta a fost condamnat la închisoare pentru droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *