Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Ciucu, primele declarații despre Alina Sorescu, la trei luni de la confirmarea despărțirii! Ce a spus despre mama fetițelor lui

Alex Ciucu, primele declarații despre Alina Sorescu, la trei luni de la confirmarea despărțirii! Ce a spus despre mama fetițelor lui

28 aug. 2022, 14:00,
în Cancan ultimă oră

După 12 ani de căsătorie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu  au decis să pună punct căsniciei lor, spre surprinderea tuturor. Deși se specula de mai bine de un an că aveau probleme în cuplu și s-au despărțit, cei doi nu au confirmat zvonul, până acum trei luni.

Artista a fost cea care a decis să vorbească public despre asta, pe contul ei de socializare.

Alex Ciucu, primele declarații despre Alina Sorescu, la trei luni de la anunțul despărțirii

Niciunul dintre cei doi nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre divorțul care a șocat lumea showbiz-ului românesc, cu toate că Alina Sorescu a ieșit public și a vorbit despre asta, fără a spune, însă, care a fost motivul care a dus la ruptură.

Designerul nu a vrut să atingă acest subiect în public până acum și nici nu a făcut declarații despre divorț sau despre mama fetițelor lui. Acum, însă, fiind întrebat despre femeia care i-a fost alături mai bine de un deceniu, Alex Ciucu a reacționat și a dat un răspuns clar: nu vrea să vorbească despre fosta parteneră de viață.

Acesta își vede de viață în continuare și se axează pe muncă, dezvăluind că lucrează la o colecție nouă de haine.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”,  a declarat Alex Ciucu.

Nici Alina Sorescu nu dorește să spele rufele în public, de aceea nu a vrut nici ea să spună prea multe despre ceea ce se petrece în viața lor deceva timp. A spus, însă, că fostul soț a intentat o ordonanță președințială prin care a cerut ca domiciliul fetițelor să fie trecut la el, dar instanța i-a respins cererea de două ori.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea  să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`