Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Bogdan este noua vedetă Pro TV. Va fi unul dintre detectivii de la Masked Singer, alături de Horia Brenciu

Alex Bogdan este noua vedetă Pro TV. Va fi unul dintre detectivii de la Masked Singer, alături de Horia Brenciu

28 iun. 2021, 15:02,
în Cancan ultimă oră

Masked Singer România n-ar mai fi la fel fără Horia Brenciu, care reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs. Chiar dacă producătorii au dorit să vină cu multe noutăți în sezonul 2, pe el l-au păstrat în rolul de detectiv. Însă restul colegilor s-ar putea să fie înlocuiți.

Cel puțin doi dintre aceștia nu se vor mai afla la masa juriului în noua ediție de la Masked Singer. Alex Bogdan va face parte din show și probabil îl va înlocui pe Codin Maticiuc.

Cine este Alex Bogdan

Alex Bogdan este un nume nou pentru showbiz, chiar dacă el este un actor cu o bogată experiență în lumea teatrului și cinematografiei. Acesta are talentul de a imita și speră ca asta să-l ajuta pentru a detecta cine se află în spatele măștilor.

”Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! ? Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”, a spus Alex Bogdan.

Horia Brenciu revine în forță

Horia Brenciu își va reintra în rolul de detectiv, după ce în primul sezon a ghicit destul de multe nume și a oferit indicii prețioase publicului. Totuși el nu a reușit să-l ghicească pe Corb, care a și câștigat competiția.

Mugur Mihăescu a avut o deghizat de excepție și nimeni nu și-a dat seama că el se află în spatele măștii preferate de Ana Morodan. Toată lumea a rămas uluită, când acesta a renunțat la costum.

”O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile, iar în acest sezon are de ce să se entuziasmeze pentru că avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York.

De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita. O voce suavă, o mișcare de umeri sau o gambă mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e că am o echipă de detectivi unică în lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei! ;-)”, a declarat și Horia Brenciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *