Prima pagină » Cancan » Alex Bodi, viață de lux pe Instagram. În ce ipostaze se pozează afaceristul

Alex Bodi, viață de lux pe Instagram. În ce ipostaze se pozează afaceristul

28 sept. 2021, 11:31,
în Cancan

Alex Bodi trăiește o viață plină de lux cu care se mândrește în postările de pe Instagram. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își petrece timpul liber în destinații exclusiviste, înconjurat de femei frumoase și mașini luxoase. Afaceristul din Mediaș a ajuns în atenția presei datorită relațiilor pe care le-a avut cu diferite femei celebre din show-biz-ul românesc.

Alex Bodi, în vârstă de 37 de ani, a intrat însă din nou în atenția presei după ce a fost reținut pentru trafic de persoane. Acesta a fost arestat la domiciliu timp de șase luni de zile. Toată această perioadă și-a petrecut-o în vila lui estimată la jumătate de milion de euro.

“Au fost multe situații neplăcute, urâte. Am avut o cumpănă în viața mea, chiar două ca să zic așa. Ultima a fost un pic mai dificilă și de multe ori credeam că nu o să se mai termine.”, declara Alex Bodi.

Alex Bodi a avut probleme cu contul de Instagram

Pe vremea când era într-o relație cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a avut mai multe probleme cu contul său de Instagram care îi fusese spart de hackeri. După mai multe încercări, Alex Bodi a reușit să își recupereze contul de pe celebra rețea de socializare.

Alex Bodi este urmărit pe Instagram de aproximativ 77 de mii de persoane. La rândul lui el urmărește doar 8 persoane și are peste 100 de postări. Afaceristul și-a obișnuit urmăritorii cu diferite locații exclusiviste unde își petrece vacanțele sau unde are sediul anumitor firme pe care le conduce.

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgeanu, s-a îndreptat și ea în zona de online și își dorește să devină influenceriță pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Alex Bodi a trecut prin două mariaje. Prima căsătorie a fost alături de Iulia de unde are și o fetiță pe nume Selena.

A doua căsătorie a milionarului a fost cu Bianca Drăgușanu, cu care s-a cununat civil în anul 2019. Din păcate niciuna din cele doua mariaje nu au fost de durată.

Vedeta a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.

Cine este Alex Bodi

Alex Bodi are vârsta de 37 de ani și s-a născut într-o familie modestă din Mediaș. Pe când avea doar 18 ani, a plecat alături de familie în Spania unde și-a castigat și primii bani lucrând pe șantier și jucând fotbal.

Întreagă lui avere, pe care a reușit să o strângă, a investit-o într-un club din Spania. Din nefericire pentru acesta a ajuns să intre într-o afacere ilegală. Bodi vindea aur cu acte false și în mai puțin de două luni a pierdut tot. Pentru a-l ajuta, părinții și-au vândut apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania și două mașini.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a dezvăluit Alex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *