Prima pagină » Cancan » Alex Bodi, un afacerist la înălțime. Ce probleme cu legea are controversatul antreprenor

Alex Bodi, un afacerist la înălțime. Ce probleme cu legea are controversatul antreprenor

18 oct. 2021, 16:01,
în Cancan

Alex Bodi, celebru după relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, este un afacerist la înălțime. Preocupat de aspectul fizic, cu care cucerește inimi, acesta reușește să fie în prim plan nu doar prin poveștile sale de dragoste, ci și prin problemele cu legea pe care le are controversatul antreprenor. El deține mai multe afaceri de milioane de euro, dar și o colecție impresionantă de mașini de lux, fiind de nenumărate ori în atenția publicului, dar și a autorităților.

Alex Bodi, un afacerist la înălțime

Alex Bodi a câștigat primii bani din fotbal după ce a plecat în Spania. Provenind dintr-o familie modestă, antreprenorul a muncit o perioadă pe un șantier, însă dorința de a avea propria afacere era tot mai mare.

Acesta recunoaște într-un interviu că a trecut prin perioade foarte grele înainte să dețină propria afacere și să aibă sume importante de bani:

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși credeam că nu o să se mai termine”, povestea Alex Bodi.

A fost implicat în primul scandal după ce a fost prins că vindea aur cu acte false, iar din banii obținuți a deschis un club în Spania. A recunoscut fapta, declarând că în acea perioadă a pierdut sume importante de bani:

„Am avut o experiență foarte proastă de viață, ca să spun așa. Bine, în urma unei afaceri pe care am făcut-o cu un spaniol cu niște aur. Afacerea asta nu are legătură cu cea actuală (n.r. susține că este partener într-o afacere cu aur și diamante cu un croat care deține o mină de aur în Africa). Sunt persoane total diferite, doar s-a întâmplat ca și atunci să fie vorba de aur.

Atunci am fost înșelat și am pierdut foarte mulți bani și a fost puțin greu. Nu pot să spun că aveam un partener, că nu era ceva oficial, luam aur de la el în cantități mici la început.

Când am luat mai mult mi-a făcut acte, dar erau falsificate. Și aurul nu era aur.”

Drumul spre succes al afaceristului din Mediaș

După acest episod, Alex Bodi a reușit să clădească alte afaceri și să strângă o avere din vânzarea de mașini alături de un milionar din Croația. Această afacere i-a adus și un alt parteneriat, Alex Bodi înființând împreună cu milionarul croat prima cripto-bancă licențiată din lume, ajungând la un capital de 100 milioane de dolari.

Pe lângă această afacere, antreprenorul mai deține și firma „Voica&Bodi SRL”, din Spania, la care este administrator împreună cu un prieten.

Ulterior și-a ridicat o afacere de milioane de euro și în turism. Alex Bodi a cumpărat cel mai mare hotel din orașul său natal, Mediaș, care are 4 stele și deține în prezent 96 de camere.

Sume mari de bani au fost obținute și din afacerile cu lingouri de aur sau din vânzarea mașinilor de lux.

Ce probleme cu legea are controversatul antreprenor

Alex Bodea a intrat în viața publică prin scandalul în care a fost implicat alături de Bianca Drăgușanu și a atras atenția autorităților cu afacerile sale ilegale.

Antreprenorul a avut primele probleme cu legea în perioada în care a fost în Spania și a fost prins în timp ce vindea aur cu acte false. După acest episod, afaceristul a fost implicat și în alte scandaluri. A fost acuzat de fosta soție de acte de violență și ulterior a devenit suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Viața de lux a afaceristului Alex Bodi

Pe rețelele de socializare, afaceristul se mândrește cu mașinile sale de lux pe care le deține. Pe lângă afacerile de milioane de euro, Alex Bodi are și o colecție impresionantă de mașini scumpe, printre care un Lamborghini, un Ferrari, un Rolls-Royce, o limuzină Mercedes-Maybach, dar și un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Mai mult decât atât, Alex Bodi deține și un palat în Capitală, în zona Pipera.

Alex Bodi reușește și astăzi să fie un afacerist la înălțime, fiind în atenția publicului atât prin scandalurile în care este implicat, dar și prin viața luxoasă pe care o trăiește și o afișează în mod ostentativ pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`