Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat din nou? Cum i-a dat de gol Caterina, fosta lui iubită

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat din nou? Cum i-a dat de gol Caterina, fosta lui iubită

10 aug. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Alex Bodi și Caterina s-au despărțit în urmă cu mai bine de o săptămână, la scurt timp după ce s-au afișat pentru prima dată împreună. Fosta lui iubită s-a întors în Republica Moldova, în timp ce afaceristul tot spera ca el și Ema Uta să fie din nou împreună, ceea ce s-ar fi întâmplat deja.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Se pare că afaceristul nu poate sta departe de celebrul make-up artist, căci a zburat după ea în Mykonos și ar fi încercat totul ca să intre din nou în grații. Se pare că eforturile ar fi dat roade, căci Alex Bodi și Ema Uta s-ar fi împăcat deja.

Alex Bodi s-ar fi întors deja la Ema Uta

De când s-a aflat că Alex Bodi și Caterina s-au despărțit, tânăra a tot postat mesaje cu subînțeles, atunci când face referire la afacerist. De curând, o astfel de postare a atras atenția celor care o urmăresc pe TikTok, asta pentru că Alex Bodi ar forma deja un cuplu cu Ema Uta. Și pentru a șterge orice legătură cu fosta iubită, afaceristul ar fi blocat-o pe toate rețelele de socializare pe Caterina.

„Atunci când tu trebui să fii la Block pentru ca relația lor să funcționeze”, este mesajul scris de Caterina, pe TikTok.

Rămâne de văzut dacă Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat din nou, dar cert este un lucru. Fosta lui iubită îl tot „înțeapă” în mediul online de când s-au despărțit. Într-o altă postare, Caterina scria: „Zero foști, pentru că eu nu pun la socoteală greșelile”.

Nu i-ar fi fost ușor nici înainte să o convingă să revină la sentimente mai bune

Pe când se afla în vacanță cu fosta iubită, Alex Bodi dădea de înțeles că își dorește să se întoarcă la Ema Uta pentru că, deși s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în trei ani de relație, este singura femeie pe care o iubește.

„Pe fetița asta (n.r. referindu-se la Ema Uta), am iubit-o din suflet și indiferent de ce drumuri o să luăm în viață, sentimentele sunt poate și la mine, poate și la ea și e păcat să dărâm pentru că m-am chinuit foarte mult să o recuperez dățile anterioare și știm câte sacrificii am făcut și eu, și ea”, spunea Alex Bodi, într-un live pe Instagram, pe când se afla în vacanța cu fosta iubită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *