Prima pagină » Cancan » Alex Bodi și Daria Radionova au format un cuplu controversat. Frumoasa șatenă nu mai vrea să audă de celebrul afacerist 

Alex Bodi și Daria Radionova au format un cuplu controversat. Frumoasa șatenă nu mai vrea să audă de celebrul afacerist 

01 nov. 2021, 16:05,
în Cancan

Cu nenumărate certuri și împăcări, Alex Bodi și Daria Radionova au format un cuplu controversat. Încă de la primele apariții în lumea mondenă, cei doi au stârnit interesul curioșilor care în prezent se întreabă de ce frumoasa șatenă nu mai vrea să audă de celebrul afacerist. 

Alex Bodi și Daria Radionova, un cuplu controversat

După despărțirea scandaloasă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu rusoaica Daria Radionova. Chiar dacă afaceristul a avut nenumărate probleme cu legea și a fost în spatele gratiilor, frumoasa lui iubită i-a fost alături și l-a susținut.

Cu toate acestea, relația dintre ei a fost mereu în atenția publicului, controversele pornind și de la declarațiile făcute la acea vreme de către Bianca Drăgușanu.

Afaceristul cu o viață de lux pe care nu ezită să o afișeze pe Instagram, a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, femeia pentru care a părăsit-o pe Bianca. La scurt timp însă relația dintre cei doi avea să se schimbe după ce rusoaica a plecat în Londra pentru a se ocupa de propriile afaceri.

Se pare că distanța și certurile tot mai frecvente au dus la despărțire când toți se așteptau ca milionarul și iubita lui să se căsătorească.

Separarea a fost una cu scandal, aceștia acuzându-se reciproc și făcând tot felul de declarații șocante în presă. Frumoasa rusoaică a mărturisit în cadrul unui emisiuni ce a determinat-o să plece din țară și de ce s-a despărțit de Alex Bodi:

„Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.”, a declarat aceasta.

De ce nu mai vrea să audă frumoasa șatenă de celebrul afacerist

Alex Bodi s-a remarcat de-a lungul timpului nu doar prin afacerile pe care le deține la o vârstă neașteptată, ci și prin viața amoroasă plină de aventuri. Milionarul a trăit mai multe povești de dragoste cu femei celebre, însă fiecare relație s-a încheiat cu un imens scandal. 

Relația cu rusoaica Daria Radionova a fost una controversată de la început, iar despărțirea dintre cei doi a fost una pe măsură. Aceștia și-au adus tot felul de acuze și jigniri, afaceristul recunoscând că i-a cerut fostei sale iubite să îi înapoieze inelul de logodnă:

„Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum.”, a declarat Alex Bodi.

La rândul ei, Daria Radionova a mărturisit că nu își dorește să mai audă de celebrul afacerist care a făcut-o să sufere și i-a afectat imaginea publică:

„Nu am menționat nimic rău despre tine, iar tu ce-ai făcut? […] În situația ta delicată ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbeșți rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn, iar asta spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile în fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”, a scris aceasta în mediul online.

Chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Alex Bodi și Daria Radionova au format un cuplu controversat. După despărțirea scandaloasă, frumoasa rusoaică nu vrea să mai audă de celebrul afacerist. Cu toate acestea, Alex Bodi rămâne și în prezent unul dintre cei mai râvniți milionari, iar viața privată a acestuia provoacă în permanență interesul publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *